Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul rezultat pozitiv pentru Dacia Unirea în deplasare

• echipa brăileană a remizat, 1-1, la Axiopolis Sport Cernavodă • în penultimul minut de joc, Goupy a trimis mingea în bară

 

Dacia Unirea a reuşit să lege două rezultate pozitive la rând. După ce a învins-o pe CS Făurei, echipa pregătită de Florentin Petre a remizat, 1-1, la Axiopolis Sport Cernavodă. Cu puţină şansă, formaţia brăileană putea pleca de la Cernavodă cu toate punctele. Bara l-a salvat însă în minutul 89 pe portarul Oprea la şutul lui Goupy.

Partida nu a debutat însă sub cele mai bune auspicii pentru Dacia Unirea. Jocul a fost echilibrat, fără mari ocazii de gol, însă a venit minutul 29 când la o acţiune a gazdelor mingea a ajuns la Gabriel Buhuş care a şutat din careu şi a deschis scorul.

Formaţia brăileană a alergat după egalare dar după primele 45 de minute Axiopolis Sport Cernavodă a plecat la cabine cu un avantaj de un gol.

Echipa brăileană a forţat egalarea şi a reuşit-o în minutul 58 când, din a doua încercare, Rareş Cristea a reuşit să-l învingă pe Oprea.

În penultimul minut din timpul regulamentar de joc,  Goupy a ţintit bara, iar partida s-a încheiat nedecis, 1-1.

Este primul punct obţinut de Dacia Unirea în deplasare în acest tur de campionat, însă unul de moral în perspectiva următoarelor partide.

 

Daciei Unirea: Tudor – Libotte, Moroianu, Cisse, Fatai (min. 81: Mihalcea) – Sava, Bady, Goupy, Cosentino – V. Robu (min. 70: Duţu), Cristea.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii