Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul meci pe teren propriu pentru HC Dunărea în noul campionat

• formaţia brăileană va juca, astăzi, de la ora 18.00, în Polivalentă cu CSM Slatina

 

Iubitorii handbalului brăilean sunt aşteptaţi, astăzi, la Polivalentă pentru a o susţine pe HC Dunărea în prima partidă oficială de pe teren propriu din acest campionat. Echipa pregătită de Aurelian Roşca va juca cu CSM Slatina, în etapa a 3-a a Ligii Florilor, unicul obiectiv al grupării handbalistice brăilene fiind victoria.

După două deplasări consecutive, la două dintre cele mai bune echipe din actualul campionat, SCM Rm. Vâlcea, campioana en titre, şi Corona Braşov, formaţie care s-a întărit în această vară şi care a ocupat locul al cincilea în sezonul precedent, HC Dunărea întâlneşte pe teren propriu o inferioară valoric, CSM Slatina.

La echipa brăileană sunt doar două absenţe în lot, Bălăceanu şi Manea, ambele accidentate. De asemenea, conducerea clubului încearcă până în ultima clipă să obţină permisele de muncă pentru brazilianca Tamirers şi pentru Milic.

Partida HC Dunărea - CSM Slatina se dispută astăzi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă şi este arbitrată de Ciprian Popa (Galaţi) şi Ionuţ Velisca (Buzău).

“După două deplasări care ne-au adus într-o situaţie nu prea confortabilă s-a lucrat inens, în special pe plan moral, şi suntem convinşi că vom obţine cele 3 puncte puse în joc cu CSM Slatina”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreşedintele clubului HC Dunărea.

Cu excepţia meciului SCM Râmnicu Vâlcea - Măgura Cisnădie care va avea loc joi, toate celelalte partide programate în etapa a 3-a a Ligii Florilor se dispută astăzi.      

 

Etapa a 3-a programează meciurile:

Gloria Bistriţa-Năsăud - Corona Braşov

HC Zalău - Rapid Bucureşti

SCM Gloria Buzău - SCM Craiova

Minaur Baia Mare - CSM Bucureşti

AHCM Slobozia - CSU Cluj-Napoca      

SCM Râmnicu Vâlcea - Măgura Cisnădie       

HC Dunărea Brăila - CSM Slatina
Categorie articol: 

Comentarii