Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul meci oficial pentru Viitorul Ianca şi Sportul Chiscani

• cele două echipe din judeţul Brăila se întâlnesc în faza întâi naţională a Cupei României • partida are loc astăzi, pe stadionul Ştefan Vrăbioru, de la ora 17.30, şi este arbitrată la centru de buzioanul Adrian Frăţilă

 

Astăzi, de la ora 17.30, au loc meciurile contând pentru faza întâi naţională a Cupei României, una care programează 38 de partide, printre ele figurând şi disputa dintre Viitorul Ianca, echipă care în această vară a promovat în Liga a III-a şi Sportul Chiscani, care la finalul sezonului trecut, a retrogradat din acest eşalon. Meciul se dispută pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca.

Nou promovata în Liga a III-a, Viitorul Ianca, va aborda sezonul competiţional 2019-2020 cu multe noutăţi, atât în staff-ul tehnic cât şi la nivelul echipei. Laurenţiu Ivan a fost investit ca antrenor principal, iar Victor Olenic în cel de antrenor secund. Olenic, la fel ca şi Cosmin Necoară, noul director sportiv, vor juca şi în teren.

Noutăţile din lot sunt portarul Daniel Constantinescu, fost la Sportul Chiscani, Coteţ venit de la Dacia Unirea, Gabriel Preda de la Sportul Chiscani, Gurău, Pisică, Vrânceanu, Cerviş, Stroe de la Stars, Mucuţă, ultima dată la Astra 2.

Sportul Chiscani este în reconstrucţie şi mizează pe mulţi jucătări din Chiscani sau care au mai evoluat la această echipă atunci când activa în Liga a IV-a.

Partida dintre Viitorul Ianca şi Sportul Chiscani este arbitrată de o brigadă buzioană formată din Adrian Frăţilă, Mihai Martinescu şi Alexandru Vasile. Obsevator este tot un buzioan, Daniel Ţiclea.

Cele 38 de partide vor avea loc astăzi, 31 iulie, începând cu ora 17:30 şi se vor disputa într-o singură manşă.

În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungire a câte 15 minute fiecare, iar dacă egalitatea va persista câştigătoarea va fi desemnată în urma loviturilor de departajare de la 11 m.

În conformitate cu articolul 30, punctul 11 din ediţia 2018 a ROAF, regulament aprobat în şedinţa Comitetului de urgenţă din 20 iulie 2018, în faza naţională a Cupei României în toate jocurile se pot efectua maximum 3 (trei) înlocuiri de jucători pe durata celor 90 de minute. În situaţia jocurilor în care se vor disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF este permisă efectuarea a 4 (patru) înlocuiri de jucători, cu condiţia ca cea de a patra înlocuire să se efectueze numai în reprizele de prelungiri.

În conformitate cu articolul 30, punctul 15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea excluderii şi retrogradării lor în eşalonul imediat inferior din campionatul în care participă.
Categorie articol: 

Comentarii