Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul meci din 2007 in fata propriilor suporteri

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea intilnirii directe:
4 HC Dunarea Braila 14 8 1 5 380-366 17
13 Universitatea Timisoara 14 1 1 12 348-485 3

Duminica, 21 ianuarie, HC Dunarea va sustine primul meci pe teren propriu din 2007, al doilea din returul Ligii Nationale de handbal feminin si, bineinteles, ca vrea sa bifeze al doilea succes consecutiv. Adversara echipei brailene din aceasta runda este Universitatea Timisoara, penultima clasata si cu siguranta una dintre formatiile care va retrograda in acest sezon.
"Pentru acest meci, ca de altfel pentru toate celelalte pe care le disputam in campionat avem acelasi obiectiv, victoria. Nu este o partida care sa ne ridice probleme, ci una lejera pe care trebuie sa o cistigam la scor. Pe de o parte trebuie sa spalam rusinea pentru semiesecul din tur, pe de alta, victoria in acest joc poate fi una de moral inaintea unei perioade extrem de dificile. Pe 27 ianuarie jucam la Tg. Mures pe 1 februarie acasa cu "U" Jolidon Cluj, dupa care vin doua deplasari consecutive, la Baia Mare si Constanta.
Va fi greu, dar daca pregatim fiecare etapa cu mare seriozitate vom reusi sa ne realizam obiectivul" a declarat Vasile Puiu directorul executiv al HC Dunarea.
In lotul echipei brailene nu sint probleme de sanatate, astfel ca antrenoarea Alexandrina Soare poate sa trimita in teren cel mai bun sapte.
Cele mai prolifice jucatoare din cele doua tabere sint Elena Moise, 119 goluri, Marinela Patru, 89 goluri si Janina Luca, 52 goluri, de la gazde Oana Ionescu, 67 goluri si Maria Turnea, 57 goluri de la Universitatea.
Fiind un joc usor, HC Dunarea poate sa-si consolideze locul al patrulea in clasament, iar Moise si Patru vor avea sansa de a urca una-doua pozitii in topul celor mai prolifice jucatoare.

Remiza din tur considerata un semiesec de catre antrenoarea braileana

Cele doua formatii au incheiat la egalitate, 31-31 partida disputata in tur la Timisoara, iar rezultatul a nemultumit-o pe antrenoarea braileana.
"Normal ar fi fost sa cistigam acest meci insa arbitrii au fost de alta parere si au actionat in consecinta. Nu este mai putin adevarat ca si noi am gresit pentru ca le-am tratat cu multa superficialitate pe gazde, am facut multe erori in aparare si in atac si ne-a costat" declara, a doua zi dupa jocul de la Timisoara, Alexandrina Soare.
Handbalistele brailene sint obligate sa-si ia revansa acum pe teren propriu si sa cistige la scor in fata penultimei clasate.

Etapa a XV-a programeaza meciurile:
HC Zalau - HCM Baia Mare
Rulmentul Brasov - Otelul Galati
CSM Cetate Deva - HCM Roman
Astral Posta Cilnau - Oltchim Rm.Vilcea
Tomis Constanta - Rapid CFR Bucuresti
HC Dunarea Braila - Universitatea Timisoara
"U" Jolidon Cluj - Muresul Tg. Mures
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii