Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul liceu particular cu clase de matematica-informatica "Conexiuni"

De luni, incep inscrierile pentru clasa a V-a si clasa a IX-a la prima scoala particulara de matematica-informatica din Braila, Liceul Teoretic "Conexiuni". Acesta va functiona sub egida Fundatiei "Centrul Educational de Excelenta pentru Mileniul III". Autorizatia de functionare a fost eliberata de Ministerul Educatiei chiar la inceputul lunii august.
Orele se vor desfasura dimineata, in sediul din str. Galati nr. 33 (intre Clubul "Progresul" si Serviciul Politiei Rutiere), unde se vor face si inscrierile. Matematica va fi predata de profesorii Gabriel Daniilescu si Iulian Danielescu. Unul dintre profesorii de limba romana va fi Marcel Ganea, limba germana si geografia vor fi predate de profesoara Carmen Parlog, istoria va fi predata de Corina Pavel, iar fizica de catre prof. Mihail Dafinei. In taxa de scolarizare, pe linga manuale sint incluse si ore suplimentare de aprofundare si extindere, care vor fi realizate simbata. Directorul liceului va fi prof. Petru Cosnita.
"La acest liceu, profesorii sint direct interesati sa-si faca datoria cit mai bine pentru ca si viitorul lor depinde de evaluarea performantelor, spre deosebire de alte scoli unde profesorii titulari au un post “caldut”, indiferent de seriozitatea cu care trateaza procesul instructiv-educativ. Criteriile de selectie pentru profesorii care predau la aceasta scoala nu se bazeaza pe un dosar cu cit mai multe puncte, ci pe o competenta profesionala unanim recunoscuta. Parerea noastra este ca viitorul apartine invatamintului particular. Acest Centru Educational de Excelenta pentru Mileniul III a aparut si pentru ca rezultatele la olimpiade sint in scadere si este nevoie de o revigorare a calitatii pregatirii la acest nivel. In acest context, avem certitudinea ca vom fi sprijiniti de Inspectoratul Scolar", a precizat prof. Gabriel Daniilescu, unul dintre membri fondatori ai "Centrului Educational de Excelenta". In anul urmator, fundatia are in plan deschiderea unor alte licee teoretice particulare in citeva orase importante din tara.
Inscrierile incep luni, intre orele 12.00 - 14.00.
Categorie articol: 

Comentarii