Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul eşec în campionat pentru formaţia manageriată de Bănel Nicoliţă

• CS Făurei a fost învinsă cu 4-1 pe teren propriu de CS Afumaţi • juniorul Gigel Bordei a marcat golul de onoare al gazdelor

 

Sâmbăta trecută, în etapa a 4-a a Ligii a III-a, CS Făurei a suferit prima înfrângere din acest campionat, 1-4, pe teren propriu, în partida cu una dintre principalele candidate la promovarea în Liga a II-a, CS Afumaţi.

Considerat derby-ul etapei, meciul de la Făurei a fost controlat de echipa vizitatoare. După semieşecul de pe teren propriu, CS Afumaţi a avut o prestaţie foarte bună la Făurei, iar la pauză avea un avantaj de două goluri.

În repriza a doua oaspeţii au mai înscris de două ori în timp ce echipa gazdă, CS Făurei, a reuşit să înscrie golul de onoare în cel de-al doilea minut de prelungire al părţii secunde prin juniorul Gigel Bordei.

Pentru CS Afumaţi au marcat Constantin Robicek, Mugurel Dedu, Ciprian Perju şi Alin Zaharia.

“Am întâlnit o echipă puternică: CS Afumaţi are jucători valoroşi, a meritat victoria. Am avut şi noi câteva situaţii de poartă, oaspeţii au avut patru ocazii mari şi pe toate le-au fructificat. Am primit trei gouri din faze fixe. Jucătorii noştri nu s-au mai întâlnit cu o formaţie aşa de valoroasă. Au tratat meciul cu puţină superficialitate, dar mergem înainte. Ne aşteaptă două meciuri tari, la Borcea şi acasă cu Rapid, pe care trebuie să le tratăm cu seriozitate şi să obţinem cât mai multe puncte”, ne-a declarant Bănel Nicoliţă.

În urma acestei înfrângeri CS Făurei a coborât pe locul al 6-lea, iar CS Afumaţi care a acumulat 10 puncte, a urcat pe poziţia a doua în clasament, fiind la egalitate cu formaţia de pe primul loc, Rapid Bucureşti.

 

 

Rezultatele înregistrate în etapa a 4-a:

Delta Dobrogea Tulcea - CS Tunari 0-6

FCSB 2 - Fotbal Club Rapid 0-2

ACSM Olteniţa - Axiopolis Sport Cernavodă 1-1

Progresul Spartac - Înainte Modelu 0-1

Popeşti Leordeni - Unirea Slobozia 0-3

Sportul Chiscani - Agricola Borcea 1-3

CS Făurei - CS Afumaţi 1-4

CS Medgidia - CSO Bragadiru 2-1.
Categorie articol: 

Comentarii