Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primele partide de verificare pentru voleibalistele de la CSM Comision Brăila

Voleibalistele brăilene de la CSM Comision au încheiat cu un cantonament montan primul ciclu de pregătire, iar de ieri au intrat în sfera meciurilor de verificare.
Ieri dimineaţă, la sala CSM, locul unde formaţia brăileană va susţine partidele oficiale, era agitaţie mare atât în suprafaţa de joc, acolo unde profesorul Vladimir Stănescu conducea şedinţa de pregătire tehnico-tactică, dar şi în biroul clubului unde staff-ul administrativ s-a întrunit pentru a mai rezolva o serie de probleme.
Prezent la sală, preşedintele clubului de volei, deputatul Viorel Balcan, s-a arătat mulţumit de modul în care se desfăşoară pregătirile pentru sezonul competiţional care va începe în octombrie, dar a vorbit şi despre noua achiziţie.
"Am încheiat un stagiu de pregătire cu un cantonament la Durău şi lucrurile merg pe făgaşul pe care ni-l dorim. Acum vom susţine o dublă partidă amicală cu echipa de primă ligă, CSU Galaţi, urmând ca până începem campionatul să mai disputăm cel puţin 10-12 meciuri de verificare. Pe 1 septembrie se va alătura lotului nostru o voleibalistă care în sezonul trecut a obţinut locul al treilea cu Slavia Sofia în Bulgaria, Gabriel Vasyleva Ashinova, trăgător principal, în vârstă de 24 de ani", a declarat Viorel Balcan.
Sursa citată a mai spus că echipa brăileană va fi prezentată oficial publicului pe data de 16 septembrie, în prima zi a Cupei Dunării de Jos: "Pe 16 şi 17 septembrie organizăm un turneu puternic, la care am invitat trei grupări de primă ligă, printre care Unic Piatra Neamţ, CSU Galaţi şi atunci o să facem prezentarea oficială a lotului".
Categorie articol: 

Comentarii