Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prime de 2,7 milioane de euro pentru jucatorii echipei Galatasaray, daca trec de Steaua

Fotbalistii echipei Galatasaray vor fi recompensati cu prime in valoare totala de 2,7 milioane de euro in cazul in care vor trece de Steaua in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza Fotomac.
Potrivit sursei citate, conducerea clubului din Istanbul ii va anunta, miercuri, inainte de prima mansa cu Steaua, pe jucatori ca in cazul in care vor accede in grupele LC vor primi jumatate din suma de 5,4 milioane de euro care va veni de la UEFA.
Un alt cotidian sportiv din Turcia, Fanatik, scrie ca portarul Morgan de Sanctis este increzator in sansele echipei Galatasaray in intilnirea cu Steaua. "Eu vad in ochii coechipierilor mei increderea ca vom cistiga. sintem o echipa adevarata. Staff-ul tehnic, conducerea, fotbalistii si personalul, cu totii formam un intreg. Nu gasesti oriunde un astfel de tot unitar", a spus De Sanctis.
El a precizat ca nu stie daca la meciul cu Steaua se va afla in teren sau in tribuna. "Insa sint convins ca indiferent cine se va afla in teren, are calitatea si ambitia necesare pentru a juca la cel mai bun nivel", a adaugat Morgan de Sanctis.
Potrivit jurnalului Star, tehnicianul Michael Skibbe nu il va folosi pe De Sanctis, poarta echipei din Istanbul urmind sa fie aparata de Aykut.
Sabah scrie ca Skibbe va folosi un sistem de joc cu un singur atacant, Shabani Nonda. Tehnicianul l-a pregatit insa si pe Arda Turan ca sa joace avansat, pentru a-l sustine pe Nonda.
Un alt jurnal, Hurriyet, noteaza ca stelistul Mirel Radoi se va afla sub marcajul strict al lui Mehmet Topal.
Partida Galatasaray - Steaua, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.15, pe stadionul Ali Sami Yen din Istanbul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii