Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prime de 1.000 de dolari pentru jucatorii FC Arges

Jucatorii echipei FC Arges, din Liga a II-a, vor incasa prime de cite 1.000 de dolari daca vor reusi sa cistige meciul amical cu Panathinaikos Atena, programat marti, la ora 21.00, in cadrul stagiului de pregatire din Elvetia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In afara primelor, patronul Cornel Penescu le-a primis jucatorilor antrenati de Ionut Badea ca o victorie in fata ocupantei locului trei din Grecia le va aduce si o zi libera.
Partida dintre FC Arges si Panathinaikos se va disputa la Yverdon, localitate situata la 144 de kilometri de Anzerre, unde se afla cantonamentul formatiei pitestene.
Patronul FC Arges, Cornel Penescu, se afla impreuna cu echipa la Anzerre si a comentat programarea editiei 2007/2008 a Ligii I, dupa tragerea la sorti ce a avut loc luni, la Casa Fotbalului. "Fiecare echipa pleaca cu sansa ei. Nu cred ca programul nostru ne avantajeaza prea mult, dar sper ca atunci cind se va trage linie FC Arges va ocupa primul loc si va promova acolo unde ii este locul, in prima liga", a spus Penescu.
Vicepresedintele clubului pitestean, Valentin Nedelea, a declarat ca spera ca FC Arges sa nu intilneasca in primele etape pe Liberty Oradea, adversara din runda inaugurala a noului sezon. "Am sperat sa nu jucam in primele etape cu Liberty, dar de ce ne-am ferit, n-am scapat. Cu toate astea, speram sa cistigam si sa-i facem sa inceapa campionatul de la minus trei. Chiar daca nu va fi usor, FC Arges va promova in liga I", declara vicepresedintele Nedelea.
FC Arges va debuta in sezonul 2007/2008 cu un punct de penalizare, dupa ce in editia 2006/2007 a Ligii I a obtinut doar 24 de puncte, unul mai putin decit baremul minim de 25 de puncte. Liga a II-a va incepe la 11 august, iar FC Arges va juca in deplasare, cu Liberty Oradea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii