Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul si vicele CJ se injura ca la usa cortului, pe holurile Primariei

S-au insultat si s-au injurat de mama si de toate cele, in public, chiar in holul Primariei. Nu este vorba despre doi huligani, ci de ditamai primarul Constantin Cibu si de vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Chiru. Cei doi au avut o altercatie, miercuri, in holul din fata cabinetului primarului, unde Cibu a dat peste Chiru, care venise sa-i solicite o aprobare pentru amplasarea unui banner pe una din strazile orasului. Mai exact, este vorba despre un banner care facea publicitate Universitatii "Danubius" Galati, al carei coordonator pentru zona Braila este chiar Gheorghe Chiru.
Acesta a facut o cerere pe care sustine ca a incercat, printr-un subaltern, sa o depuna la registratura, la Primarie, insa nu i-ar fi fost primita. Ca atare, Chiru s-a decis sa mearga direct la conducerea Primariei, si a trimis pe cineva sa depuna acea cerere la cabinetul primarului. Acolo, spune Chiru, i-a fost primit documentul, insa nu a obtinut raspuns nici dupa 10 zile. Pentru ca se grabea sa instaleze bannerul, dat fiind ca se apropie admiterea la Universitate, vicele CJ a hotarit sa se duca personal la primar, sa-l intrebe de ce nu primeste raspuns. Asta s-a intimplat miercuri, si cind a ajuns in fata cabinetului acestuia, care era plin de lume, primarul Cibu tocmai iesea, grabit sa plece. Potrivit versiunii lui Chiru, la intrebarea sa privind soarta cererii depuse de Universitate, edilul-sef i-ar fi dat un raspuns care-l trimitea la gara, si cuprindea expresia "hai sictir!". Deranjat ca i se vorbeste in acest fel, in public, Chiru i-a dat replica, de genul "sictir sa-i spui lui ... " si , in continuare, a avut loc un schimb suculent de injuraturi.
Despre acest lucru a dat citeva detalii vicele CJ ieri, intr-o conferinta de presa: "Pe mine m-a injurat, ieri, m-a dat la dracu', dar nu mai spun. Dar nu conteaza, nu ma supar, ca l-am injurat si eu. Ne-am luat de la o chestie simpla, de la un maruntis. Daca asta este un om sanatos, daca reactioneaza asa, e treaba lui. Am vorbit pe hol, in Primarie, acolo am avut schimbul de replici. Dar este timpul sa inteleaga, cu mine nu-i merge, o sa-i sara nadragii de pe el, cind m-o scoate din sarite cu adevarat! L-o fi deranjat ceea ce am declarat eu despre el, cu diferite ocazii, dar unde nu-i cap, e vai de picioare... Era foarte suparat pe mine, era infectat de-a dreptul, nu afectat. Mi-a spus ca rupe dialogul cu mine, dar era vorba despre interesul Primariei, de a face niste banuti in plus. Era un subiect marunt, pina la urma, si nu e in regula ca amesteca problemele personale, cu cele de serviciu. Ca nu ma place pe mine Cibu, asta este".
Chiru crede ca modul in care i s-a adresat primarul nu este o exceptie, precizind ca a aflat ca si cu oamenii simpli, cetatenii care vin la el in audienta, edilul-sef vorbeste la fel: "O sa se trezeasca oamenii astia si intr-o zi, pe Cibu asta cred ca o sa-l ia de turul pantalonilor si o sa dea cu el pe fereastra, n-o sa mai coboare pe scari. De ce? Pentru ca ii trateaza pe oameni ca pe animale. Vin oameni la mine si-mi spun “domnule, am fost la domnul Cibu si m-a injurat!”. E lipsa de bun simt. Credeti ca daca el are niste fire de par alb in cap, are niste atuuri importante, in fata noastra?".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii