Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul, resemnat în privinţa problemei «păsărilor de zi şi de noapte»

• edilul-şef Marian Dragomir susţine că, deşi poliţiştii locali şi agenţii Poliţiei Naţionale le dau amenzi cu duiumul prostituatelor care îşi racolează clienţii la intrarea în oraş, situaţia nu prea are rezolvare • asta deoarece persoanele respective nu au bunuri pe numele lor şi nu pot fi executate silit • însă chiar şi aşa, de multe ori amenzile de sute de mii de lei se transformă în muncă în folosul comunităţii

 

Primarul Marian Dragomir ridică din umeri atunci când vine vorba despre o posibilă soluţie a problemei prostituatelor care obişnuiesc să îşi racoleze clienţii chiar la intrarea în oraş dinspre Buzău. Acesta a comentat, recent, subiectul arătându-se total neîncântat de situaţie, însă cu precizarea că în ciuda tuturor amenzilor date de Poliţia Locală şi Poliţia Naţională, problema persistă.

“Este adevărat. Vă spun că Poliţia Locală a dat foarte multe amenzi acelor păsări de zi şi de noapte care stau la ţeava galbenă. Poliţia Naţională a intervenit de foarte multe ori, dar din păcate persoanele respective se înregistrează cu amenzi şi revin. Nu au bunuri pe numele lor, nu avem ce să urmărim şi să executăm silit şi ne învârtim într-un cerc. Cu siguranţă ele vor fi amendate de foarte multe ori. Unele dintre acele persoane care stau în zona respectivă au amenzi de câteva sute de milioane lei vechi”, a declarat Dragomir.

Edilul-şef a mai adăugat că deşi nu rezolvă problema în totalitate, nu de puţine ori instanţele de judecată au dat câştig de cauză Primăriei, iar multe dintre persoanele amendate pentru prostituţie au fost nevoite să presteze muncă în folosul comunităţii.

“Primăria Municipiului Brăila a depus foarte multe întâmpinări la instanţă pentru astfel de acţiuni, v-am demonstrat şi la alte activităţi. Unele dintre aceste persoane au pierdut în instanţă şi prestează muncă în folosul comunităţii”, a conchis sursa citată.
Categorie articol: 

Comentarii