Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul orașului Ianca George Chiriță: «Eu îl susțin pe omul Mihai Tudose, fără rezerve!»

* asta a declarat George Fănel Chiriță primarul orașului Ianca despre decizia lui Mihai Tudose de a părăsi PSD și a intra în Pro România, partidul lui Victor Ponta * chiar dacă a afirmat că nu s-a gândit deocamdată să plece din PSD, Chiriță tinde să creadă că o parte dintre problemele expuse de Tudose atunci când și-a justificat demisia, sunt adevărate

 

 

Gestul fostului premier al României Mihai Tudose de a părăsi PSD produce în continuare ecouri în rândul organizației din Brăila a partidului. Primarul orașului Ianca, George Fănel Chiriță, cunoscut ca fiind un apropiat al deputatului brăilean, s-a arătat dezamăgit de faptul că s-a ajuns la un moment în care membrii vechi ai PSD aleg să plece la alte partide. Acesta nu și-a negat prietenia cu Tudose și a ținut să precizeze că îl susține pe deputatul brăilean în orice demers va decide să întreprindă. Totuși Chiriță a punctat că momentan nu a luat în calcul varianta de a-i urma exemplul parlamentarului și de a părăsi PSD.

În afară de relația politică noi suntem prieteni. De 20 de ani ne știm. Prietenia cu omul Tudose nu poate să o schimbe cineva. Nu se aștepta nimeni, probabil, nici eu nu mă așteptam ca după 27 de ani de politică în PSD să facă pasul ăsta. Motivele nu le cunosc, doar ce am văzut în declarația dânsului pe Facebook. Noi mergem în continuare la PSD că nu avem ce să facem, dar eu pe Mihai Tudose îl susțin fără nicio rezervă. Pe omul Mihai Tudose. Pentru că este deputatul nostru, a fost în Colegiul de la Ianca. E clar că nu a plecat degeaba din partid, ceva l-a făcut să plece. Dar v-am spus, în afară de declarația dumnealui de pe Facebook nu am alte detalii. Însă este o mare pierdere pentru partid la Brăila. Ce să mai discutăm?! Eu îl susțin pe omul Mihai Tudose, fără rezerve!“, a afirmat primarul orașului Ianca.

Sursa citată a mai adăugat că a participat la întâlnirea de ieri de la sediul PSD unde s-a vorbit despre demisia președintelui organizației, reiterând ideea că nimeni de acolo nu și-a exprimat în vreun fel dorința de a pleca la alt partid.

Nu am auzit pe nimeni să spună așa ceva. Vom vedea ce va urma”, a conchis Chiriță.

În ediția print de mâine a cotidianului “Obiectiv - Vocea Brăilei” veți putea citi și opiniile altor primari PSD din județul nostru, în legătură cu plecarea lui Tudose din partid. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii