Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Marian Dragomir îi cere demisia lui Liviu Dragnea

* edilul a scris pe Facebook că PSD are nevoie de un președinte fără probleme de imagine * reacția vine după ce primul exit-poll arată egalitate între PSD și PNL la alegerile europarlamentare 2019

 

 

 

Primarul Municipiului Brăila, Marian Dragomir, a avut o primă reacție pe rețeaua de socializare Facebook, după ce televiziunile au anunțat primele estimări potrivit cărora PSD se află la egalitate de procente cu PNL (25,8%) la alegerile europarlamentare. Acesta i-a cerut demisia șefului PSD, Liviu Dragnea, amintind de o declarație a sa din 2018.

Liviu Dragnea demisia!!! A ales ușa din spate așa cum scriam pe 20.09.2018. Un partid mare trebuie să fie condus de un președinte fără probleme de imagine, care să nu ostilizeze românii împotriva propriului partid. PSD este un partid care a luat măsuri economice bune, cu primari care nu au putut prezenta realizările lor în campanie pentru că aveam alte teme de discutat - legile justiției și ura față de Liviu Dragnea. Mi-am asumat încă din 2018 lupta în interiorul partidului și o să spun întotdeauna lucrurilor pe nume indiferent de persoană sau situație”, a scris primarul Dragomir pe Facebook.

De altfel, edilul i-a mai cerut o dată demisia lui Dragnea, în 2018, „pentru a nu fi scos pe ușa din dos”, tot prin intermediul unei postări pe Facebook - cea la care face referire mai sus.
Categorie articol: 

Comentarii