Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Dragomir simte în ceafă răsuflarea candidatului Antistescu

Nu ştiu de ce am sentimentul ăsta, dar primarul Marian Dragomir se teme de o eventuală candidatură a omului de afaceri Gheorghe Antistescu. Sau poate că între cei doi deja se coace un non-combat de toată frumuseţea.

Antistescu are, cel puţin la acest moment, statura candidatului perfect: nu a fost implicat în scandaluri, nu are dosare penale, nu este un om al derapajelor. Dimpotrivă, el s-a făcut remarcat în spaţiul public după ce a renovat pe banii lui fosta Gară Fluvială, devenită între timp atât sediu al Romnav (firma lui Antistescu), cât şi reşedinţă a familiei Antistescu. În octombrie 2014, Gheorghe Antistescu declara că a investit nu mai puţin de 750.000 de euro în reabilitarea Gării Fluviale, pe durata a 15 ani de când s-a apucat de repararea din temelii a corpului de clădiri.

Acum, acelaşi Antistescu s-a arătat interesat să amenajeze, tot pe banii lui, o porţiune de stradă din zona Căpităniei. Acest lucru se va întâmpla în cele din urmă, dar după multe discuţii. Discuţii în care s-a băgat şi primarul Marian Dragomir, căci parcă prea îşi luase avânt Antistescu. Vă daţi seama, pe domeniul public, pe care Dragomir s-ar putea considera moşier (administrator), să vină un privat ca Antistescu şi să spună că plăteşte el toată factura numai să fie bine pentru lumea din zonă, inclusiv pentru familia lui.

Iniţial, primarul Dragomir s-a făcut că nu aude. Apoi, i-a dat un brânci lui Antistescu în Consiliul Local, atunci când PSD i-a refuzat proiectul, dar şi-a dat seama că mai rău face dacă îl înfruntă pe faţă. Aşa că, mai nou, Dragomir s-a poziţionat de partea proiectului lui Antistescu. Ce înseamnă asta? Păi, eu zic că Dragomir (care nu e băiat prost) a simţit în ceafă răsuflarea lui Antisteascu, adică a posibilului viitor candidat Antistescu, care coagulează tot mai mult spirit civic în jurul său. Dragomir ar face o imensă greşeală dacă ar ignora capacitatea lui Antistescu de a-i aduna în jurul său pe cetăţenii scârbiţi de 27 de ani de domnie a PSD, la Brăila. Problema este însă dacă Antistescu va dori să se ia la luptă cu sistemul, să intre în competiţia electorală. Eu am o bănuială, dar nu o să v-o spun acum, ci într-un articol viitor. Până atunci, primul care ar trebui să aibă o reacţie pe această temă ar trebui să fie chiar Gheorghe Antistescu. (Candidatul Anti Sistem)
Categorie articol: 

Comentarii