Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Dragomir exclude deocamdată plecarea din PSD

• Marian Dragomir a vorbit, recent, despre zvonurile apărute pe scena politică brăileană privind posibila sa plecare la Pro România, partid în care vicepreşedinte este eurodeputatul Mihai Tudose • Dragomir a refuzat să dea un răspuns categoric pe această temă, însă a explicat că, deocamdată, este membru PSD, că a găsit înţelegere la Centru şi cât lucrurile vor continua aşa, nu are gânduri de plecare din partid

 

Primarul Marian Dragomir a dat asigurări că deocamdată nu se gândeşte să renunţe la Partidul Social Democrat. Acesta a comentat, recent, zvonurile apărute pe scena politică privind posibila sa plecare la Pro România, partid în care europarlamentarul brăilean Mihai Tudose ocupă funcţia de vicepreşedinte. Dragomir a avut câteva comentarii ironice, însă a punctat că zvonuri la adresa sa au mai fost, deşi nu s-au adeverit vreodată.

“Nu am luat în calcul astfel de lucruri, nu are niciun sens să discutăm subiecte de genul acesta. Din punctul meu de vedere, eu sunt membru PSD în momentul de faţă. Am  o echipă de consilieri de la PSD şi sunt foarte încântat de colaborarea cu consilierii locali. Prevăd şi în viitor ca aproximativ 80 - 90% dintre consilierii actuali să îşi continue mandatul şi să vină şi un suflu nou pe lista consilierilor. Nu iau în calcul subiecte de cancan politic privind trecerea mea de la un partid la celălalt. Ştiţi că şi înainte de alegeri se lansau tot felul de zvonuri. (...) Este exclus să iau în calcul diferite propuneri în momentul de faţă”, a declarat Dragomir.

Mai mult, acesta a dat de înţeles că, deocamdată, a găsit deschidere la nivelul conducerii PSD, în ciuda faptului că în trecut a avut anumite declaraţii publice legate de Liviu Dragnea, care nu au fost pe gustul tuturor. Cât timp situaţia nu va lua o turnură negativă, Dragomir a subliniat că nu are de gând să renunţe să mai fie membru PSD.

“Eu am fost un contestatar foarte mare al politicii duse de Liviu Dragnea. Pe faţă şi direct. Nu s-a luat nicio măsură la nivel politic, naţional sau local, vizavi de lucrurile pe care le-am spus în acel moment. Adică indiferent dacă le-au convenit sau nu cele spuse, au respectat punctul meu de vedere. Şi acum sunt anumite aspecte pe care eu le spun vizavi de politica pe care noi o ducem la nivel naţional. Sunt aspecte care mă nemulţumesc, dar şi aspecte care ne-au ajutat foarte mult, precum alocarea la timp a banilor pentru finanţarea proiectelor PNDL, pentru finanţarea diverselor proiecte pe care Primăria Municipiului Brăila le are în derulare. Am fost la minister şi chiar dacă relaţia personală politică cu unii exponenţi de la nivel naţional nu este cea mai benefică, întotdeauna am găsit la miniştri PSD toată deschiderea necesară. Dacă voi găsi aceeaşi deschidere şi în viitor, cu siguranţă nu iau în calcul niciun fel de plecare. Dacă în schimb, de la nivel naţional ni se vor pune piedici, este un alt subiect. Dar acel lucru nu cred că se va întâmpla”, a mai adăugat edilul-şef.

Cât despre lucrurile care îl nemulţumesc la nivelul conducerii PSD în momentul de faţă, Dragomir a punctat că are de gând să le spună întâi în interiorul partidului.
Categorie articol: 

Comentarii