Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul din Maxineni, lasat fara "carnet"

Ieri dimineata, primarul comunei Maxineni a redevenit pieton, fiindca s-a angajat intr-o depasire periculoasa cu Loganul Primariei si a tamponat o autospeciala de gunoi si o Dacia papuc.
Evenimentul rutier care s-a soldat, din fericire, doar cu fiare indoite, s-a produs pe Sos. Focsani, in apropiere de Muchea. Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca Mihai Ruse sofa autoturismul Dacia Logan al institutiei pe care o conduce si, in zona gropii de gunoi, s-a angajat in depasirea unei autospeciale ce transporta deseuri menajere. Cind a realizat ca nu are timp sa depaseasca si ca s-ar putea ciocni frontal cu o Dacie papuc ce rula din sens opus, primarul a frinat si a acrosat masina de gunoi, apoi si Dacia.
Primarul a fost testat cu dispozitivul etilotest, rezultatul fiind negativ, apoi i s-a ridicat permisul pe o perioada de 3 luni, pentru depasire neregulamentara.

Un Oltcit a luat foc la locul accidentului

Culmea, la scurt timp dupa producerea accidentului al carui protagonist a fost primarul din Maxineni, un autoturism Oltcit a oprit pe marginea drumului, soferul fiind curios sa vada ce se intimpla. La un moment dat, politistii care cercetau cauzele accidentului l-au avertizat pe proprietarul Oltcitului, Vasile I., ca ii iese fum de sub capota. "Nu e nimic, asa face cind se incinge motorul", a raspuns soferul linistit. La scurt timp, insa, de sub capota au inceput sa razbata flacari in toata regula, iar soferul a asistat neputincios la distrugerea propriei masini. In ciuda incercarilor celor prezenti, focul nu a putut fi stins decit cu ajutorul pompierilor Detasamentului Braila 1, care, folosind tehnica din dotare, au lichidat incendiul in intervalul orar 10.55-11.22. Partea din fata a autoturismului a fost distrusa complet.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii