Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Cibu spera intr-o impacare cu viceprimarul Vasioiu

Incepind cu data de 1 februarie, viceprimarului Daniela Vasioiu ii va mai disparea inca o atributie. Conform declaratiei primarului Constantin Cibu, Directia Serviciilor Publice (DSP), de care se ocupa pina acum democrata Vasioiu, va trece in competenta viceprimarului independent Lucian Tilea, Vasioiu urmind a se ocupa in schimb de cultura, domeniu pastorit pina nu demult de colegul sau independent. Cu toate ca o lasa fara o atributie importanta - avind in vedere ca in 2006 vicele Vasioiu demarase inventarierea domeniului public, subiect delicat de altfel - primarul spera insa ca relatia sa cu reprezentanta PD la Primarie se va imbunatati vizibil. Mai mult, acesta a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca este dispus sa ingroape securea razboiului si ca e convins ca si Daniela Vasioiu va face acest lucru: "Nu am semnat inca devizul, dar o voi face cu 1 februarie. Doamna Vasioiu va ramine cu “Seroplantul” si cu Directia de Cultura. Pina la urma nu e nimic ciudat. Atit doamna Vasioiu, cit si domnul Tilea sint potentiali candidati la fotoliul de primar si trebuie sa se obisnuiasca cu toate domeniile, nu? Si e o treaba frumoasa asta cu cultura si florile.
S-ar putea sa avem niste relatii mai bune anul acesta". Cibu a mai adaugat ca exista chiar sanse ca Alianta sa functioneze pina la urma la Braila, macar pe ultima suta de metri: "Am inceput anul bine, am jucat Hora Unirii impreuna cu doamna viceprimar, si se pare ca are sentimente mai bune. Eu sint dispus sa ingrop securea razboiului si cred ca va face la fel si dumneaei. Pina la urma, Alianta e cea care a cistigat Primaria si nu putem pleca de aici fara sa fi facut nimic, ci numai sa dam vina unul pe altul. Trebuie sa realizam cit mai mutle lucruri. Mai avem un an jumate... unii au dus un razboi intr-un an jumate. Si nu e o problema ca i-am luat DSP-ul. De abia se ocupa mai mult de aceste probleme si ma elibereaza pe mine de astfel de nimicuri, ca eu sa ma ocup de treburi mai serioase".
Spre deosebire de primar, care afiseaza cel putin aparent, cele mai bune intentii fata de Daniela Vasioiu, viceprimarul Lucian Tilea nu pare deloc dornic sa colaboreze cu colega sa de "viceprimarie". Acesta nu s-a aratat deranjat de faptul ca nu se va mai ocupa de cultura, in schimb a tinut sa precizeze foarte clar ca legea nu il obliga sa colaboreze decit cu primarul, nu si cu altcineva: "Eu nu vorbesc cu doamna Vasioiu. Si daca nu o vad, nu am cum sa o salut. Nu ne intilnim. Si poate nici pe domnul Vasioiu nu l-am vazut, daca nu l-am salutat. Cred ca am probleme de vedere in ultimul timp".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii