Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Cibu intinde o mina, spre impacare, viceprimarului Vasioiu

Primarul municipiului, Constantin Cibu, este dispus sa mai faca o incercare de reconciliere cu viceprimarul democrat Daniela Vasioiu. El a anuntat ca, mai nou, daca ii mai reduce din competente, incepind din 1 iunie, spera ca aceasta sa faca treaba mai buna decit pina acum, si sa ajunga sa se inteleaga mai bine. Oricum, edilul-sef nu este de acord cu ideea ca ei doi sint doua sabii care nu pot intra in aceeasi teaca: "Nu e vorba de intrat doua sabii in aceeasi teaca, pentru ca eu sint primar, si ea este vice, deci nu poate sa intre ea in teaca primarului. O sa mai fac, totusi, o incercare, in urmatoarea perioada, ca sa colaboram". Constantin Cibu impartaseste insa parerea consilierilor liberali, exprimata recent intr-o conferinta de presa, cum ca, daca nu se va ajunge la o intelegere, viceprimarul ar trebui sa demisioneze.
Primarul a precizat ca el nu renunta la ideea de a prezenta luni, in sedinta CLM, plenului, raspunsul primit de la Parchet, la plingerea penala depusa, cu privire la faptul ca Daniela Vasioiu a lucrat la firma TCInd Constanta, si nu si-a declarat veniturile obtinute de pe urma acestui serviciu. El sustine ca atitudinea pe care o vor lua consilierii, fata de ceea ce va prezenta el, este problema lor, nu a lui: "Asta depinde de consilieri, nu eu o pun in discutie. Eu am spus ca voi prezenta consilierilor raspunsul primit de la Parchet, si ce vor hotari consilierii, este altceva".
Cibu considera cel putin ciudate reprosurile liderului PD Horia Vasioiu, la adresa sa, cum ca nu s-au adunat consilierii Aliantei, inainte de fiecare sedinta CLM, pentru a stabili o pozitie comuna, fata de punctele de pe ordinea de zi, asa cum prevede protocolul Aliantei: "Asa ar fi trebuit sa functioneze Alianta, dar la Braila ei, democratii, l-au anulat de citeva ori. Pentru binele comunitatii ar fi normal, in opinia mea, ca toti consilierii sa-si exprime propriile pareri, si nu parerea partidului, asa cum vrea PD-ul. Asta este conceptia lor, a consilierilor democrati, care vin cu opinia deja fixata de acasa, si indiferent ce discutam, nu reusesti sa-i convingi de contrariu, incit ar putea nici sa nu mai vina toti consilierii, trimit doar un delegat, ca sa spuna “asta este votul nostru”. Bine, este o conceptie, treaba lor!".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii