Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Cibu incurajeaza tinerii sa se implice in procesul deciziilor publice

In urma unei intilniri intre primarul Cibu si tinerii braileni, initiata chiar de primar, 18 reprezentanti ai Consiliului Local al Tinerilor, elevi si studenti, au discutat cu primul om al urbei problemele orasului si ale tinerilor. In urma acestor discutii, primarul Constantin Cibu a inteles ca tinerii cunosc problemele orasului si ca sint dornici sa se implice in rezolvarea acestora. Elevii si studentii au prezentat citeva chestiuni mai importante in viziunea lor - starea drumurilor din cartierele marginase, numarul mare de ciini comunitari, lipsa locurilor de joaca pentru copii si a locurilor de munca pentru tineri in perioada vacantei si au oferit solutii pentru rezolvarea lor. Primarul Cibu le-a apreciat ca fiind realiste si a propus delegatiei CLT ca, periodic, o echipa sa informeze cabinetul primarului cu problemele aparute si sa ofere solutii.
Presedintele CLT, Dumitru Garbacea, a precizat ca este pentru prima data cind primarul incurajeaza tinerii sa se implice direct in procesul elaborarii deciziilor publice. Astfel, chiar joi, tinerii au colectat principalele subiecte formulate de petenti.
Cu prilejul acestei intilniri, primarul Constantin Cibu a hotarit sa sprijine direct participarea delegatiei CLT Braila la forumul national al consiliilor locale de tineret.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii