Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Cibu a facut trotuarul, si acum intra in boscheti

Deputatul Mihai Tudose considera de-a dreptul ciudata ideea primarului de a renunta la plantarea de flori in oras, orientindu-se catre boscheti. Tudose nu intelege de ce Constantin Cibu nu renunta complet la ideea de a avea spatii verzi in oras, daca tot se
teme ca vandalii le distrug, iar el cheltuieste bani de la buget, inutil:
"E o continuare, pina acum s-a ocupat de trotuare, a facut trotuarul, si acum se duce in boscheti. E semnificativ pentru ce inseamna Primaria Braila. Daca vrea sa puna plante care nu se fura, sa le puna din tabla. Sau, pur si simplu, dupa ce constata ca si boschetii se fura, sa puna direct dale peste tot. Daca nu are dale, sa le scoata pe alea pe care le-a pus in alta parte, sa toarne asfalt, gaseste solutii, totul este sa se invirta banul. Va ramine in istorie ca singurul primar care a facut trotuarul si care a intrat in boscheti, daca va ramine cumva in istorie".
De aceasi parere se arata si liderul conservatorilor braileni, Gheorghi Obreja. Recent, in cadrul unei conferinte de presa, acesta s-a aratat de parere ca ar fi o greseala scoaterea trandafirilor, in contextul in care ar fi usor sa se organizeze paza lor, daca intr-adevar se fura in cantitatile despre care vorbeste primarul: "Braila a fost cunoscuta ca un oras al florilor. Frumos. Ar fi pacat sa dispara aceste flori. Eu cred ca mai bine ar fi sa ia masuri sa le protejeze. Sint convins ca sint politisti comunitari suficienti ca sa se plimbe pe bulevard sau unde mai sint ei si sa ii protejeze. Ca nu sint chiar atit de multe locuri. Sint in Bariera, pe Bulevardul Independentei, pe linga Parcul Monument si in Piata Traian".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii