Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul Cibu ar mai vrea un mandat

Edilul-sef al municipiului, Constantin Cibu, este fericit sa afle ca viceprimarul Daniela Vasioiu a renuntat la ideea de a mai candida la Primarie. El a ironizat-o pe Vasioiu, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, precizind ca oricum, nici a treia candidatura a acesteia n-ar fi avut nici o sansa de cistig: "Declaratia doamnei Vasioiu ca nu va mai candida la Primaria municipiului este o pierdere, cu toate ca este o decizie inteleapta, pentru ca nu si-ar fi atins scopul niciodata. Tare mi-e sa nu fie o cacealma, pentru ca va aparea la o emisiune si va pune trei-patru chibiti care vor spune “doamna, speranta noastra, a brailenilor, sinteti dvs.”".
Intrebat fiind daca el, personal, are de gind sa candideze, Cibu a declarat: "Daca imi ating obiectivele pe care mi le-am propus, voi candida. O parte mi le-am atins, iar pentru celelalte, mai am timp".
Reamintim ca viceprimarul Daniela Vasioiu a declarat, in cadrul unui interviu dat cotidianului "Obiectiv", ca nu va mai candida pentru postul de primar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii