Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primarul şi-a onorat, ieri, pariul pus cu "Obiectiv"

* eleva care nu a fost prezentă la înmânarea plicurilor a fost Iulia Ivan, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Gh. M. Murgoci"

Cinci elevi olimpici au fost premiaţi ieri de Aurel Simionescu în urma pariului pierdut de primar cu redactorul şef al "Obiectiv Vocea -Brăilei", Marian Coman. Eleva care nu şi-a ridicat plicul, conţinând suma de 500 de lei, bani împărţiţi din salariul net pe o lună al primarului (30 milioane lei vechi), a fost Iulia Ivan, elevă în clasa a XII-a de la Colegiul Naţional "Gh. M. Murgoci", câştigătoare, în 2011, a premiului II la Olimpiada Naţională de Limba Rusă modernă şi olimpică internaţională, cu premiul II, la limba rusă modernă în 2008.
Premierea olimpicilor a avut loc la ora 12.00, în biroul edilului-şef. Cei 5 elevi merituoşi cărora Aurel Simionescu le-a înmânat plicurile au fost: Tudor Gherghişor - clasa a IX-a la Colegiul Naţional "Gh. M. Murgoci" (Premiul I la Olimpiada Naţională de Limba Germană modernă), Paul Crestez - clasa a VIII-a la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu" (Premiul II la Olimpiada Naţională de Informatică), Camelia Dilbea - clasa a XI-a la Liceul de Artă "Hariclea Darclee" (Premiul I la Olimpiada Naţională de Arta Actorului, individual), Daniela Nicoleta Caraman - clasa a IX-a la Liceul Pedagogic "Perpessicius" (Premiul II la Olimpiada Naţională de Religie) şi Elena Griţcă - clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv (Medalie de Bronz la 100 m plat în cadrul Campionatului Mondial de Atletism pentru Copii, desfăşurat în aprilie, la Ankara).
"Mie nu îmi place să piardă cineva, dar de data asta e o pierdere plăcută, pentru că întotdeauna am crezut că trebuie să avem mai multă grijă de copiii foarte buni pe care îi avem. Copii care, după aceea, în diverse momente, vor duce numele oraşului mai departe. Pentru aceşti copii, la un moment dat, se va ridica steagul (...) Am apreciat că, în urma acelei înţelegeri cu cei de la «Obiectiv», putem să facem un gest deosebit şi să recunoaştem meritul unor copii foarte buni în diverse domenii", s-a adresat primarul elevilor olimpici, felicitându-i şi urându-le succes în continuare în carierele pe care şi le vor alege.
Vă reamintim în ce a constat pariul dintre Aurel Simionescu şi Marian Coman. La începutul lunii decembrie 2010, Coman a lansat o provocare la adresa edilului-şef, punând pariu pe faptul că, şi în iarna 2010 - 2011, autorităţile locale nu vor gestiona, cu eficacitate, procesul de deszăpezire în municipiu. Primarul a acceptat provocarea şi a pus la bătaie salariul său pe o lună, banii urmând să ajungă la câţiva dintre copiii merituoşi ai Brăilei, ceea ce s-a şi întâmplat ieri, Aurel Simionescu ţinându-se de cuvânt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii