Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima victorie a Marinelei Patru ca antrenoare

Fiecare dintre cele doua formatii a inceput jocul cu cele mai importante achizitii, Ada Moldovan si Radulescu la gazde, Lipan la formatia vizitatoare.
Pe linga cele doua handbaliste aduse de la Roman, Marinela Patru a mai trimis in teren portarul Gabriela Vasile si jucatoarele de cimp, Cucu, Tomuleanu, Alina Braniste si Craciun si pina in minutul 20 nu a facut nici o modificare in primul sapte. Din acel moment in poarta a intrat Buzila.
Jocul a fost la discretia gazdelor. Radulescu a marcat in secunda 53, iar in minutul 8 Dunarea conducea cu 6-1.
Formatia vizitatoare s-a apropiat la doua goluri, in minutul 15, insa a fost doar un foc de paie, pentru ca brailencele au sprintat din nou si pina la pauza s-au desprins la sapte goluri. Toate golurile gazdelor din prima parte a amicalului au fost marcate de doar patru jucatoare, Ada Moldovan, Radulescu, Alina Braniste si Craciun.
Jucatoarea primului act a fost insa Ada Moldovan, care pe linga cele cinci goluri a facut si un joc defensiv foarte bun, ca sa nu mai punem la socoteala cel putin cinci sase situatii in care a pasat decisiv.

S-a schimbat echipa, dar randamentul a fost acelasi

In repriza a doua, Patru a schimbat extremele, astfel ca in joc au intrat Avadanii si Bodirlau, care au avut un randament mai bun decit colegele lor din prima jumatate a partidei, iar in faza de atac, coordonatoare de joc a fost trecuta Nicoleta Eseanu, jucatoarea lansata in marea performanta de profesorul Ion Bucovala.
Brailencele au avut o prestatie la fel de sigura si in minutul 48 aveau un avantaj de 15 goluri, 34-19.
Din minutul 48 a fost introdusa si Daniela Braniste, iar in ultimele 10 minute pe teren au mai intrat si restul jucatoarelor de pe banca de rezerve. La un minut dupa ce a patruns pe teren, Marcela Lupu a inscris din aruncare de la 7 metri, performanta realizata si de Nicoleta Eseanu, aceasta din urma trecindu-si apoi in cont un gol spectaculos, la capatul unei actiuni personale.
La partida a asistat si fostul capitan Dana Goldic, care, ca si atunci cind juca in teren, s-a agitat la toate fazele spectaculoase create de colegele ei si le-a dat sfaturi, mai in gluma mai in serios, de cite ori treceau prin fata ei.
Nu trebuie omis faptul ca aproape pe toata durata partii secunde, HC Dunarea a mizat pe cele doua jucatoare venite de la Roman, iar in ultimele 20 de minute Buzila i-a lasat locul in poarta ex buzoiencei Carmen Pelin.
Simbata dupa-amiaza si duminica dimineata, HC Dunarea va disputa o dubla partida amicala, tot in sala Polivalenta, in compania echipei rapid CFR Bucuresti.

Golurile formatiei brailene au fost marcate de Moldovan 7, Craciun 5, Bodirlau 5, A. Braniste 4, Radovici 4, Avadanii 4, Radulescu 3, Tomuleanu 2, Eseanu 2, Lupu 2.
De la HCM Buzau, principalele marcatoare au fost Molfea 7, Radu 6 si Lipan 6.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii