Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima victorie dupa trei insuccese consecutive

In primele patru minute, tabela din sala Polivalenta nu s-a modificat, si asta pentru ca s-au remarcat ambii portari, Daniela Goldic de la gazde si Laura Poenaru de la formatia vizitatoare, care au parat cite o aruncare de la 7 m.
Pe ansamblu, jocul a fost foarte echilibrat pina in minutul 22. HC Dunarea a deschis scorul, insa dupa citeva minute CSM-ul a preluat conducerea la un gol si astfel s-a mers cap la cap pina in minutul 18, cind gazdele au avut pentru prima data un avantaj de doua lungimi, 9-7.
Situatia se mai repeta de doua ori. Oaspetele egaleaza la 10-10, dar Dunarea fructifica doua atacuri si se distanteaza la 12-10, pentru ca in pe finalul primei reprize echipa din Deva sa reuseasca din nou egalarea, 12-12.
Pe contraatac, brailencele reusesc intr-un interval de nici 20 de secunde sa inscrie de doua ori prin Luca si Craciun si sa plece totusi la cabine cu un avantaj minim.
Partea a doua a meciului a fost controlata de gazde, dar cu toate acestea desprinderea decisiva s-a petrecut in ultimile opt minute de joc.
Aportul interului Lipan a fost decisiv in aceasta repriza si HC Dunarea a avut in permanenta un avantaj de doua trei goluri, care apoi s-a marit la cinci: 22-20 (min. 45) si 25-20 (min.50). Din minutul 52 si pina in 58 handbalistele brailene au marcat sase goluri fara sa primeasca vreunul si s-au impus in final cu 33-24 in fata unei echipe care si-a aparat cu ardoare sansele.
"Nu am nici un merit la acest succes, insa felicit echipa pentru modul exemplar in care a evoluat. Avem un lot bun si cu siguranta ca vom reusi sa ajungem la acel nivel de performanta pe care ni-l dorim cu totii" a declarat la finalul meciului Teodor Ciochia, antrenorul interimar al formatiei brailene.
Pentru HC Dunarea au marcat: Moise 8, Craciun 7, Lipan 5, Luca 5, Radovici 3, Cucu 3, A. Braniste 2 iar pentru CSM Cetate Devatrans, Cartas 11, Pana 5, Stancu 2, Toth 2, Mitrea 2, Sovar, Bardac.

Fostul director sportiv, Sandel Soare, a returnat carnetele de joc ale brailencelor cu o ora inainte de inceperea meciului

Dupa demiterea antrenoarei Alexandrina Soare, conducatorii gruparii brailene s-au confruntat cu o situatie imprevizibila, poate chiar inedita. Directorul sportiv Sandel Soare, sotul antrenoarei demise, a refuzat, toata saptamina sa predea legitimatiile de joc ale handbalistelor brailene.
Conducerea clubului si-a luat insa masuri de siguranta anuntind federatia de specialitate despre acest eveniment, iar forul de la Bucuresti a instiintat HC Dunarea ca jucatoarele pot intra in teren chiar daca nu au carnetele de joc. Cu o ora inainte de startul partidei Sandel Soare a adus legitimatiile si astfel lucrurile au reintrat in normal.

Rezultatele inregistrate in etapa a VII-a:
Rulmentul Urban Brasov - HC Zalau 30-22 (14-12)
CSM Sf. Gheorghe - HCM Roman 25-28 (13-16)
Oltchim Rm. Vilcea - Rapid CFR Bucuresti 39-27 (20-13)
HCM Hidroconcas Buzau - Otelul Galati 18-22 (7-12)
HC Dunarea Braila - CSM Cetate Devatrans 33-24 (14-13)
HCM Baia Mare -"U" Jolidon Cluj se va disputa pe data de 20 octombrie la ora 11.00.
Categorie articol: 

Comentarii