Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima victorie in deplasare

Dupa ce runda trecuta au reusit sa puna capat seriei de infringeri, duminica, 28 decembrie, brailencele au realizat si primul succes in deplasare.
Dunarea s-a chinuit pe teren propriu sa se impuna in fata "lanternei" insa a facut o partida reusita ieri, pe terenul uneia dintre revelatiile actualei stagiuni, HCM Hidroconcas Buzau.
Cu toate ca la Buzau Alexandrina Soare a mizat pe doar zece jucatoare, Buzila, Vasile, Tomuleanu, Chirila, Craciun, Radovici, Moldovan, Jenofi, Radulescu, Esanu oaspetele nu au avut emotii pe toata durata intilnirii.
Radulescu a obtinut un 7 m, in chiar primul minut de joc si golgetera formatiei brailene, Ada Moldovan a deschis scorul. Tot Moldovan a marcat pe contraatac si Dunarea avea deja un avantaj de doua goluri, cu toate ca la formatia adversa, printre titulare s-a regasit si Anca Lipan, actuala ocupanta a locului secund in clasamentul celor mai prolifice jucatoare.
Molfea a redus din diferenta, insa Liliana Craciun a refacut imediat decalajul de doua goluri in favoarea oaspetelor.
Buzoiencele au avut o usoara tresarire, au egalat la 3-3 si apoi timp de trei minute au mentinut scorul egal.
De data aceasta HC Dunarea a facut un joc foarte bun in aparare, in care a reusit sa anihileze principalele marcatoare din tabara adeversa, Lipan, Goran, Mojoiu sau Molfea, iar in faza de atac nu au mai ratat exasperant de mult, astfel ca in minutul 22 formatia braileana avea un avantaj de trei goluri, iar citeva minute mai tirziu de patru goluri.
Goran si Mojoiu au reusit sa marcheze citeva goluri importante pentru buzoience, Moldovan a ratat o aruncare de la 7 m, insa oaspetele au plecat totusi la cabine cu un avantaj de un gol.
Daca in prima repriza au mai fost ceva oscilatii in evolutia brailencelor, in cea de-a doua jocul a curs intr-o singura directie, spre poarta buzoiana, iar soarta partidei era deja pecetluita inca din minutul 49, cind dupa o dubla reusita braileana, Chirila, Jenofi, Dunarea conducea cu 22-16.
Moldovan cu 9 goluri si Craciun cu 6, au fost principalele marcatoare ale oaspetelor, insa pe linga faza defensiva si Radulescu si Chirila, cu cite 4 reusite fiecare si-au adus un aport important in faza de atac. La al doilea meci oficial in tricoul echipei HC Dunarea, unguroaica Jenofi a marcat 3 goluri pentru echipa braileana.
Dunarea a obtinut astfel primul succes in deplasare in acest tur de campionat si cea de-a doua victorie sub bagheta Alexandrinei Soare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii