Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima infrangere, dupa trei luni

Radulescu a deschis scorul in minutul 4, Geiger a restabilit egalitatea insa a urmat o serie de patru goluri consecutive ale oaspetelor care incepeau sa spere ca vor trece cu bine si acest examen. Cu o "dubla", Moldovan a reusit desprinderea la 1-3, iar Radulescu si Jenofi au dus scorul la 1-5 in minutul 16.
Cu toate ca Jenofi a ratat o aruncare de la 7 m, HC Dunarea conducea la o diferenta de doua goluri la pauza.
Aceasta decalaj s-a mentinut pana in minutul 44, dupa care, intr-un interval de doar doua minute Geiger si Amariei au restabilit egalitatea, 15-15.
Scorul s-a mentinut egal pana in finalul intalnirii, cand gazdele au preluat conducerea cu 18-17, Moldovan, Radulescu si Jenofi au ratat egalarea la 18-18 si Geiger a stabilit, practic, soarta intalnirii, cand a inscris pentru 19-17.
Dunarea a redus din diferenta, dar nu a putut evita infrangerea, prima dupa ce pe banca tehnica a fost reinstalata Alexandrina Soare.
Pentru Stiinta au marcat Geiger 7, Kovacs 5, Amariei 2, Buceschi 2, Osan 2, Pomohaci 1 iar pentru Dunarea Moldovan 9, Jenofi 4, Radulescu 2, Tomuleanu 2, Ionescu 1.

Primul esec, dupa revenirea Alexandrinei Soare

Ultima infrangere a echipei HC Dunarea data din 9 noiembrie 2008, zi in care formatia braileana pierdea cu 30-34, jocul derulat in etapa a 7-a, la CSM Cetate Devatrans. Cu Alexandrina Soare la timona, a urmat poate cea mai prolifica perioada din Liga Nationala si, firesc, un salt pe podium.
Dupa trei luni si doua zile HC Dunarea a pierdut, la un gol disputa de la Baia Mare, dupa ce, timp de 44 de minute a avut avantaj pe tabela de marcaj.
Dunarea isi va pastra insa locul al treilea si dupa ce se vor derula restul partidelor din etapa a 16-a deoarece are un golaveraj mai bun decat Rapidul, singura formatie care mai poate acumula 20 de puncte pentru ca evolueaza pe teren propriu in compania nou promovatei, CSM Ploiesti.
Tot in devans s-a disputat si derby-ul returului, Rulmentul Brasov - Oltchim Rm. Valcea, iar la capatul unui joc foarte bun gazdele s-au impus cu 41-36, aceasta fiind prima infrangere pe plan intern, a galacticelor de la Valcea in acest sezon competitional.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii