Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima etapa intermediara in cel de al treilea esalon fotbalistic

Astazi, pe Stadionul Municipal CF Braila va incerca sa obtina prima victorie din acest campionat, desi adversara sa Cetatea Tg. Neamt este o formatie din prima jumatate a clasamentului.
La echipa fanion a orasului nu exista probleme de efectiv astfel ca antrenorii Darie si Cotiga pot alinia cel mai bun unsprezece.
"Toti componentii lotului nostru sint apti de joc si vom face tot ce este posibil pentru a obtine prima victorie. Sper sa spargem gheata si apoi sa incepem sa urcam spre mijlocul clasamentului", a declarat Marian Neta, directorul executiv al CF-ului.
Inaintea acestei etape CF Braila ocupa locul al 18-lea in clasament, dar mai este penalizata si cu trei puncte pentru neindeplinirea baremului in sezonul trecut, iar Cetatea pozitia a sasea.
Partida de astazi de pe Municipal va fi condusa la centru de Costin Dan din Calarasi. El va fi secondat la cele doua linii de concitadinul sau, Laurentiu Bobeica si de Giani Dragusin din Oltenita.
Celelalte doua echipe din judet evolueaza in deplasare.
Viitorul Insuratei are o sarcina dificila la Rocar, formatie care a acumulat maximum de puncte pina in acest moment, dar care datorita golaverajului inferior ocupa locul al treilea in seria a II-a. Dupa ce a reusit sa obtina primul succes, formatia pregatita de Sandu Minciu si-a propus sa se intoarca neinvinsa de la Bucuresti.
Tot in aceasta serie la Mangalia se deruleaza derby-ul codaselor, Callatis - CSO Ianca, singurele formatii care nu au acumulat nici un punct pint la aceasta runda.
Categorie articol: 

Comentarii