Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima confruntare din cadrul turului al doilea al Cupei EHF

Dupa numai o saptamina de la intilnirea din campionat, HC Dunarea o are din nou adversara pe HCM Baia Mare, numai ca de data aceasta confruntarea are loc in cadrul celui de-al doilea tur din cadrul Cupei EHF.
Brailencele au mai disputat un joc oficial in aceasta saptamina, cu Oltchim, la Rimnicu Vilcea, spre deosebire de adversara sa, care si-a aminat meciul din aceasta runda pentru data de 21 octombrie. Cu toate acestea, atit jucatoarele cit si conducerea administrativa priveste cu mult optimism acest joc.
"Este fara indoiala un meci mai dificil decit cel din campionat. Daca atunci, in evolutia lor handbalistele brailene si-au surprins adversarele la unele capitole, acum baimarencele probabil ca s-au pregatit intens pentru a contracara atu-urile noastre. Eu sint convins ca jucatoarele noastre vor trece cu bine peste acest moment", a declarat Ionel Antihi, vicepresedintele clubului HC Dunarea.
Directorul executiv al gruparii brailene, Vasile Puiu, considera ca ambele formatii au sanse egale de calificare in turul urmator si avertizeaza ca de data aceasta brailencele trebuie sa-si ia masuri suplimentare de precautie daca vor sa acceada in faza urmatoare a competitiei. Oficialul brailean considera ca HC Dunarea trebuie sa cistige la o diferenta considerabila partida tur din Cupa EHF, programata a se desfasura duminica, de la ora 11.00 in sala Polivalenta.
"Sansele de calificare sint 50/50 pentru fiecare grupare. Nici un meci nu seamana cu celalalt, dar mai cu seama cele din
cupele europene, unde jocurile sint eliminatorii. Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si sa consideram ca am cistigat usor in campionat si ca acum va fi la fel. Baban este un antrenor cu experienta, care a tras invataminte din partida anterioara si a cautat solutii pentru a ne contracara jocul. Trebuie sa ne mobilizam exemplar si sa ne cream un avantaj destul de consistent pe teren propriu pentru ca la Baia Mare, HCM joaca foarte bine. Eu sint convins ca antrenorii nostri vor pregati la fel de bine dubla mansa din turul al doilea al Cupei EHF", a precizat Vasile Puiu.

HCM Baia Mare si-a aminat meciul cu Tomis pentru a pregati "dubla" cu Dunarea

Intilnirea dintre HCM Baia Mare si Tomis Constanta, contind pentru etapa a 4-a a Ligii Nationale, programata initial pe 5 octombrie, a fost aminata, datorita participarii echipei baimarene in Cupa EHF, pentru data de 21 octombrie. Formatia antrenata de Ioan Baban a luat aceasta decizie pentru a pregati cit mai bine dubla mansa din EHF cu Dunarea Braila.
Lotul echipei baimarene a sosit la Braila inca de vineri, iar simbata la prinz a efectuat un antrenament de acomodare in sala Polivalenta. Pentru acest meci antrenorul Ioan Baban va miza si pe serviciile extremei Camelia Balint.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii