Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prima înfrângere pe teren propriu pentru Sportul Chiscani

• după un joc mediocru, Sportul a pierdut cu 3-1 meciul cu Agricola Borcea şi a coborât pe locul al 10-lea

 

După evoluţia foarte bună de la Afumaţi, jucătorii echipei Sportul Chiscani au avut o prestaţie mediocră pe teren propriu în partida cu Agricola Borcea şi la fel, ca şi în sezonul precedent, formaţia din judeţul Călăraşi a profitat de apatia gazdelor şi a câştigat la două goluri diferenţă.

Doar 20 de minute au respectat jucătorii echipei gazdă sarcinile trasate de antrenorul Adrian Baldovin.

Agricola Borcea putea deschide scorul în minutul 4, dar Moise a şutat paralel cu poarta apoi au urmat 15 minute de dominare a formaţiei din Chiscani, însă doar o singură dată mingea a fost trimisă pe spaţiul porţii: în minutul 16 din lovitură liberă executată de Mihai. Atunci juniorul gazdelor a şutat în faţa porţii, iar mingea deviată de Alin Radu a lovit bara. În rest, celelalte mingi şutate de elevii lui Baldovin nu şi-au atins ţinta. Putea fi 1-0 pentru oaspeţi în minutul 26, însă Pârlog a gestionat foarte bine faza şi l-a anihilat pe Spătaru. Dar trei minute mai târziu, Agricola a deschis scorul: Burcea a scos mingea în faţa porţii, Bogdan Dumitru s-a complicat, iar Ilie Gaţă a profitat de indecizia fundaşului stânga al gazdelor şi a deschis scorul.

Formaţia din Borcea putea să-şi dubleze avantajul, însă Popescu a avut două intervenţii excelente în aceeaşi fază din minutul 38, la şuturile lui Spătaru şi Zaina.

Echipa vizitatoare a mai primit un cadou în minutul 45 de la Pârlog, iar Zaina a stabilit scorul primei reprize, 2-0 pentru Agricola Borcea.

Pauza nu a schimbat nimic în prestaţia echipei gazdă. Sportul a acţionat în continuare haotic şi chiar şi aşa putea să reducă din diferenţă, în minutul 60, dar transversala l-a salvat pe portarul Ionuţ Vreme, la reluarea lui Alin Radu. La faza imediat următoare Gaţă a realizat “dubla” şi Agricola Borcea conducea la Chiscani la scor de neprezentare.

Marius Coman a irosit o şansă de gol în minutul 88, dar tot el a marcat golul de onoare al gazdelor, în cel de-al treilea minut de prelungire al părţii secunde.

În urma acestei înfrângeri Sportul Chiscani a coborât pe locul al 10-lea în clasament, iar în runda următoare va juca la rapid Bucureşti, meciul fiind programat vineri, 21 septembrie, de la ora 19.00.

Sportul Chiscani: D. Popescu – Bălan, Lovin, Pârlog (min. 79: I. Lupu), B. Dumitru – V. Mihai (min. 46: M. Pascu), Adamache, Chihaia - M. Iordache (min. 46: Coman), Moldoveanu (min. 47: Zaharia), A. Radu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii