Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO Primăria a mutat stația de taxi de la Piața Mare. Taximetriștii supărați, locatarii blocurilor din zona noii stații, indignați

Taximetriștii care își asteptau de obicei clienții pe Str. 1 Decembrie 1918, de la bulevardul Dorobanților până la Str. Roșiori, au avut surpriza, în această dimineață, să constate că Primăria le-a mutat stația, pe bulevardul Dorobanților, în apropierea intersecției cu Str. 1 Decembrie 1918, spre Str. Gării. Primăria a motivat această decizie prin faptul că taximetriștii care stăteau în vechea stație se ”întindeau” cu șirul de mașini și pe Dorobanți, de la intersecția cu 1 Decembrie spre Str. Școlilor, perturbând astfel traficul auto.

 

Taximetriștii sunt nemulțumiți de această mutare, din mai multe motive. În primul rând, nu le convine faptul că în noua stație au fost trasate locuri de parcare ”în spic”, fiind obligați să oprească cu fața spre bordură. Ei spun că ar trebui să parcheze paralel cu bordura, pentru ca șirul de mașini să poată înainta pe măsură ce cele din față pleacă în cursă. Pe de altă parte, șoferii de Taxi spun că noua stație este neîncăpătoare, fiind trasate doar 18 locuri, în condițiile în care de obicei în zonă se strâng cel puțin 30 de taximetre. Nemulțumirile taximetriștilor li s-au alăturat și cele ale locatarilor blocului lângă care a fost mutată noua stație. Aceștia sunt indignați de faptul că nu vor mai avea unde să își parcheze mașinile.

 

Primarul Marian Dragomir a sosit în această dimineață la fața locului, în încercarea de a dezamorsa situația. După ce a ascultat păsurile celor nemulțumiți, primarul, împreună cu un reprezentant al Poliției Rutiere, s-a deplasat în zona Pieței Mari, spunând că va încerca să identifice un alt loc unde s-ar putea amenaja o stație Taxi. Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii