Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primăria Făurei începe dezinfecția scărilor de bloc

* primarul Ionel Voinea a anunțat că în fiecare joi vor fi dezinfectate toate cele 59 de scări de bloc din oraș

 

 

Primăria Orașului Făurei dă startul dezinfectării scărilor de bloc. Într-o postare publicată pe pagina de Facebook a primarului Ionel Voinea, se  anunță că, începând de joi, 2 aprilie, în intervalul orar 09:00 - 12:00, vor fi curățate cu substanțe dezinfectante toate cele 59 de scări de bloc din oraș.

”Rog toți locuitorii ca după dezinfecție să rămână în casă cel puțin 2 ore sau să evite pe cât posibil ieșirea din casă. Îi rog să-și ia măsuri pentru aerisirea locuinței după această operațiune. Pentru scările de bloc cu interfon sau cartelă, rog ca un reprezentant să deschidă ușa de la intrare pentru dezinfectare. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă rog încă o dată să respectați toate regulile care conduc la limitarea răspândirii virusului”, a scris pe Facebook primarul orașului Făurei.

Substanța folosită pentru dezinfecție este Virocid, în concentrație de 0,25%. Primarul Ionel Voinea ne-a declarat că va continua această operațiune în fiecare joi, iar de dezinfecție se ocupă o fimă privată. Acesta ne-a precizat că, în Făurei, până acum nu a fost confimat niciun caz de infecție cu COVID-19.

 
Categorie articol: 

Comentarii