Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primăria de la Scorţaru îşi doreşte bază sportivă multifuncţională

Unitatea Administrativ Teritorială (UAT) Scorţaru Nou a lansat în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) procedura de atribuire a unui contract ce vizează construirea în comună a unui teren de sport, de fapt a unei baze sportive multifuncţionale de grad 2. Concret, investiţia propusă constă dintr-o bază sportivă formată din vestiar, suprafaţă de joc (teren de tenis, baschet şi handbal), împrejmuire teren şi instalaţie nocturnă. Pentru realizarea acesteia, bugetul maxim alocat este de aproape 900.000 lei (894.750 lei mai precis), bani atraşi de UAT Scorţaru Nou din bugetul naţional prin programul Ministerului Dezvoltării pentru realizarea a 1.000 de săli de sport în zona rurală. "Este un proiect pe care comunitatea locală l-a depus undeva prin 2009 şi abia acum am primit finanţare", ne-a declarat Gheorghe Chivereanu, primarul de la Scorţaru, adăugând că investiţia este destinată tinerilor din comună, fiind o bază sportivă de agrement. Pentru realizarea investiţiei, Consiliul Local Scorţaru Nou a atribuit un teren din intravilanul localităţii în suprafaţă de 3.600 mp.
În incinta bazei sportive se vor mai amenaja o parcare pentru 8 locuri precum şi o alee pietonală pentru acces sportivi şi una pentru public. Clădirea vestiarelor va fi o construcţie fără etaj, iar suprafaţa de sport va avea dimensiunea de 23,5 m x43 m şi va conţine un teren de handbal, un teren de baschet şi un teren de tenis. În ce priveşte instalaţia de nocturnă, aceasta va consta în montarea a 4 stâlpi în colţurile terenului de sport, fiecare stâlp fiind prevăzut cu câte 2 reflectoare.
Procedura aleasă pentru desemnarea câştigătorului este cererea de oferte având criteriu de atribuire "Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic" în care 80% din punctaj este acordat componentei preţ, 10% pentru perioada de garanţie oferită şi încă 10% pentru durata de execuţie. Data limită de depunere a ofertelor expiră pe 3 august, ora 9.00, ofertele urmând a fi deschise o oră mai târziu de către comisia de licitaţie, la sediul primăriei.
Categorie articol: 

Comentarii