Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primăria atenţionează că asigurarea locuinţelor este obligatorie

Într-un comunicat de presă trimis pe adresa redacţiei "Obiectiv Vocea-Brăilei", Primăria anunţă că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 260/2008 republicată, asigurarea locuinţelor a devenit obligatorie.
"Astfel, toţi proprietarii de locuinţe, persoane fizice şi juridice, au posibilitatea de a încheia o poliţă de asigurare facultativă a locuinţei cu orice societate de asigurare, iar dacă nu optează pentru asigurarea facultativă, au obligatia asigurării locuinţei în condiţiile Legii nr. 260/2008", se arată în comunicatul de presă al instituţiei.
Contractul de asigurare obligatorie a locuinţei poate fi încheiat cu oricare dintre societăţile de asigurare ce fac parte din Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naţionale.
"Neîncheierea contractului de asigurare a locuinţei se sancţionează cu amendă de la 100 la 500 lei, contravenţia fiind constatată de primarul localităţii sau de împuterniciţii acestuia", se mai arată în comnicat.
Mai mult detalii despre asigurarea obligatorie şi despre lista asiguratorilor pot fi găsite pe site-ul www.paidromania.ro
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii