Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primăria aşteaptă până la finele lunii oferte de utilaje pentru plombări

• primarul Marian Dragomir a anunţat că termenul limită pentru depunerea ofertelor în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice privind utilajele pentru întreţinerea străzilor pe care municipalitatea are de gând să le cumpere, este 31 august • edilul-şef susţine că şi aici se aşteaptă la contestaţii, însă nu are de gând să renunţe la propriul serviciu de asfaltări

 

Primarul Marian Dragomir susţine că vrea să meargă înainte cu planul său privind înfiinţarea propriului serviciu de asfaltări, pentru micile intervenţii la nivelul oraşului. Acesta a anunţat, recent, că aşteaptă oferte în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru utilajele pe care Primăria intenţionează să le achiziţioneze, până pe 31 august.

“Sfârşitul lunii august este perioada în care se mai pot depune oferte pentru achiziţia utilajelor proprii ale Primăriei Municipiului Brăila, necesare pentru reparaţii stradale. Procedura este lansată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Ne aşteptăm să conteste, ca peste tot. Dar nu e niciun fel de problemă. Mergem înainte! Vom avea utilaje noi. Este o certitudine. Tot ceea ce vom discuta pe domeniul achiziţiilor în mandatul meu va însemna doar lucruri noi”, a afirmat Dragomir.

Reamintim că, Primăria Brăila a anunţat, încă de la începutul anului, că intenţionează să îşi achiziţioneze propriile utilaje, pentru ca, după ce va expira contractul cu firma “Cricons”, care se ocupă în prezent de plombările din oraş, să poată face singură reparaţiile stradale, fără a mai fi nevoie să angajeze firme private.
Categorie articol: 

Comentarii