Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primăria Şuţeşti investeşte peste 1,5 milioane în construcţia unui dispensar

• unitatea va avea două cabinete de medicină generală, un cabinet stomatologic, cameră de gardă, spaţiu de cazare pentru pacienţi şi trei locuinţe de serviciu pentru medici • în aceşti bani nu intră şi dotarea viitorului dispensar • firmele de construcţii interesate pot depune oferte până cel târziu joi, 9 noiembrie

 

Primăria comunei Şuţeşti a lansat în SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice) procedura achiziţiei publice pentru servicii de proiectare şi execuţie lucrări aferente obiectivului “Dispensar uman Şuţeşti, judeţul Brăila”, totul având o valoare estimată de 1.513.580 lei, fără TVA. În cadrul contractului se va realiza un dispensar uman, care va cuprinde două cabinete medicale pentru medicină generală, un cabinet stomatologic, un spaţiu de cazare pentru pacienţi, o cameră de gardă şi trei locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale. Clădirea dispensarului va fi o construcţie cu dimensiunile în plan de 14,6 m x 24,1 m şi regimul de înălţime parter plus un etaj. Din investiţia totală de 1,513 milioane lei (echivalentul a 330.678 euro), aproape 36.100 lei vor fi alocaţi pentru serviciile de proiectare şi 30.770 lei pentru organizarea de şantier, restul banilor fiind alocaţi pentru lucrările efective de construcţii.

Firmele interesate trebuie să constituie o garanţie de participare în cuantum de 15.000 lei, precum şi să facă dovada că, în ultimii 5 ani, a mai derulat cel puţin un contract similar, maxim 3, cu o valoare de peste 1,51 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii stabilite este “Cerere de ofertă în procedură simplificată, într-o singură etapă”, criteriul de atribuire anunţat fiind “preţul cel mai scăzut”.

Dată limita de depunere a ofertelor expiră joi, 9 noiembrie, ora 15.00, comisia de licitaţie la nivelul autorităţii contractante urmând să le evalueze până la jumătatea lunii decembrie.
Categorie articol: 

Comentarii