Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pressing si CF Braila si-au impartit din nou victoriile

Joi, in penultima etapa a Campionatului judetean de fotbal pentru juniori C, competitie la care participa echipe formate din jucatori nascuti in anul 1994 si mai mici, Pressing Braila a cistigat cu 3-2 intilnirea cu CF Braila.
Partida a fost extrem de echilibrata, spectaculoasa si cu rasturnari de scor.
Elevii lui Marin Oprea au deschis scorul inca din minutul 5, in urma reusitei lui Vlad Cristian Omer si au mai ratat doua ocazii in primul act. De ratarile adversarilor au profitat jucatorii antrenati de Cristian Balta, care intr-un interval de doar cinci minute au schimbat de doua ori tabela de marcaj. Claudiu Miron (min. 35) a restabilit egalitatea, iar George Marcel a adus Pressingul in avantaj, min. 40: 2-1 pentru Pressing.
La inceputul reprizei a doua jucatorii CF-ului au ratat de doua ori, insa nu dupa mult timp Omer a egalat si a relansat jocul.
In minutul 50, Madalin Adetu a inscris un gol spectaculos, dar partida s-a incheiat cu victoria echipei Pressing, cu toate ca in finalul meciului elevii lui Marin Oprea au trecut din nou pe linga egalare.
Si meciul al doilea dintre cele doua formatii a fost la fel de animat, cu toate ca s-au intilnit echipe ale caror jucatori au avut virste si mai mici.
La categoria copii nascuti in anul 1996 si mai mici, CF Braila a cistigat cu 1-0, unicul gol al partidei fiind inscris de Sergio Boro in minutul 11. CF Braila a ratat foarte multe ocazii in acest joc, insa pe final, Pressing a fost pe punctul de a obtine un rezultat de egalitate.
De remarcat atmosfera foarte frumoasa creata in tribuna de jucatorii si spectatorii veniti sa incurajeze formatiile Scolii de fotbal Pressing. Acestia au avut in dotare steaguri in culorile clubului si pe toata perioada celor doua partide au cintat si si-au incurajat favoritii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii