Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, audiat la DNA

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, unde a fost citat pentru a fi audiat in dosarul "valiza", in care este vizat, in principal, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali.
In 20 octombrie, finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost la DNA.
In acest dosar, procurorii anticoruptie i-au prezentat selectionerului Victor Piturca acuzatiile, Directia Nationala Anticoruptie precizind ca invinuirea retinuta in cazul acestuia este de favorizarea infractorului (Becali-n.r.). Victor Piturca fusese adus la DNA, dupa ce a fost ridicat de procurori de pe Aeroportul Otopeni, in baza unui mandat de aducere, pentru a i se prezenta actele de urmarire penala.
In acest dosar procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala, in data de 7 mai, fata de George Becali - finantator al Clubului de fotbal "Steaua Bucuresti", acuzat de doua infractiuni de dare de mita; Teia Sponte - persoana din anturajul lui Becali George - acuzat de complicitate la dare de mita; Anton Dobos - presedintele Clubului de fotbal "Universitatea Cluj", acuzat de luare de mita; Traian Bendorfean - cunostinta a lui Dobos Anton, acuzat de complicitate la luare de mita.
In rezolutia de incepere a urmaririi penale, procurorii au retinut ca, in data de 11 mai 2006, Becali George, finantator al Clubului de fotbal Steaua Bucuresti, "a facut o promisiune ferma" jucatorilor de fotbal de la FC "Gloria 1922 Bistrita" oferind acestora cite 5.000 de euro in cazul obtinerii unui rezultat de egalitate sau cite 10.000 de euro in caz de victorie in meciul cu echipa FC “Rapid Bucuresti" ce urma sa aiba loc a doua zi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii