Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presedinte acuzat ca si-a achitat obligatiile personale din banii asociatiei

Scandal in toata regula intr-un bloc din cartierul Hipodrom. Un proprietar il acuza pe presedintele Asociatiei nr. 180, din care face parte, ca a folosit in scop personal banii membrilor. Reclamantul, Gellu Socol, proprietarul apartamentului nr. 80 din blocul G15, sustine ca presedintele i-ar fi platit din banii asociatiei o parte din despagubirile stabilite de instanta in cadrul mai multor procese intre cei doi, asta desi, spune el, s-au judecat ca persoane fizice. "Eu m-am judecat cu persoana fizica, nu cu asociatia de proprietari. Cu toate acestea, cind mi-a platit despagubiri, banii au venit prin mandat postal de pe adresa asociatiei si este mentionat in mod expres contul bancar al asociatiei, ceea ce nu mi se pare corect, chiar daca sumele nu sint mari, doar 800 lei. E drept ca pentru cea mai mare parte din despagubiri, circa 1.100 lei, venite tot prin mandat, apare ca expeditor presedintele asociatiei cu adresa dumnealui de acasa", ne-a declarat Socol.
De precizat ca litigiul dintre cei doi este strict de natura personala, fara nici o legatura cu calitatile de proprietar de apartament si presedinte de asociatie.
Si totusi, Socol suspecteaza ca presedintele incearca sa-si recupereze banii prin cresterea nejustificata a cheltuielilor cu intretinerea pentru apartamentul pe care reclamantul il are in proprietate.
Presedintele AP nr. 180 nu a fost de gasit pentru a comenta acuzatiile aduse.




Categorie articol: 

Comentarii