Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Presa elveţiană: FC Basel este favorită cu Oţelul

"Munteanu încearcă să scoată Oţelul din pasa neagră în care a intrat şi speră ca echipa sa să fie surpriza plăcută a grupei", a scris NZZ.
Ziarul Neue Zurcher Zeitung a făcut un portret al antrenorului Dorinel Munteanu, cu titlul "Plămânul conduce Galaţiul", făcând referire la uriaşa sa capacitate de efort când era jucător. "Munteanu era un truditor şi avea plămâni de oţel. Oţelul este o echipă de provincie, care trebuie să se impună cu mijloace modeste. Jocul fizic a dus Oţelul spre succes. Munteanu a construit o echipă tânără, a motivat jucători fără nume, unii dintre ei luaţi de la echipe de Liga a II-a", a scris NZZ.
Cotidianul Basler Zeitung a notat că Oţelul Galaţi a extins dominaţia provinciei în campionatul intern, câştigându-şi respectul în România. "La meci sunt aşteptaţi 30.000 de spectatori", a comentat Basler Zeitung.
Ziarul 20 Minuten prezintă într-un material declaraţiile contradictorii apărute în presa română între patronul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, şi antrenorul Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi), ultimul fiind acuzat de trucarea unor partide. "Sunt vorbele unui om bolnav", le-a răspuns Munteanu jurnaliştilor elveţieni legat de acest subiect.
Categorie articol: 

Comentarii