Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premiu în bani pentru Cătălina Varvaruc

Ieri, prima campioană naţională a secţiei de judo a Clubului Sportiv Municipal, Cătălina Varvaruc, a fost premiată de către Teodor Cristian pentru performanţa obţinută în urmă cu puţin timp. Patronul Agenţiei Imobiliare "Cristian" i-a oferit sportivei 500 de lei şi 1.000 clubului pentru organizarea unei competiţii în luna septembrie.
"Este o plăcere pentru mine să sponsorizez secţia de judo. Am practicat acest sport 8 ani şi am centura neagră, iar acum vreau să îi ajut pe copiii talentaţi. Performanţa trebuie răsplătită. Sper să putem oferi copiilor de la judo cât mai multe competiţii pe plan local", a declarat Teodor Cristian.
Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în sectorul rezervat secţiei de judo şi la ea au mai participat directorul CSM, Aurel Dumitru Blănaru, antrenoarea Carmen Constantin şi o parte dintre colegii sportivei.
"Scopul meu este acela de a găsi sponsori pentru sportivii noştri de la grupele de performanţă şi sunt foarte bucuros atunci când găsesc oameni care doresc să-i stimuleze pe sportivi. În felul acesta, medaliaţii devin exemple de urmat pentru restul sportivilor", a menţionat directorul CSM.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii