Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premii multe pentru elevii braileni

In perioada 13 - 17 octombrie, la Braila au avut loc o serie de manifestari dedicate "Saptaminii educatiei rutiere", iar unitatile scolare au participat la diverse concursuri.
In competitia "Atentie la neatentie!" s-au inscris 18 echipaje de la Scolile "Fanus Neagu", "Mihai Viteazul", "Mihai Eminescu", "Dimitrie Cantemir", "Al. I. Cuza", "Aurel Vlaicu", "Waldorf", "Ecaterina Teodoroiu", "Anton Pann", "C. S. Aldea", nr. 5, nr. 24, nr. 22, nr. 10 si Liceul "Nicolae Iorga", LPS, Liceul de Arta "Hariclea Darclee" si Grupul Scolar "Anghel Saligny". Premiul I a fost adjudecat de Liceul "Nicolae Iorga", premiul II a ajuns la Scoala "Mihai Viteazul", iar premiul III la Scoala "Mihai Eminescu".
La concursul de desene si postere "O secunda pentru viata ta" s-au inscris 136 de lucrari la categoria "desene" si sapte lucrari la categoria "postere". La categoria "desene - prescolari", premiul I a fost adjudecat de George Lupu, de la Gradinita "Sf. Nicolae" si Viviana Anghel, de la Gradinita nr. 47. Pentru categoria "desene, clasele I - IV", premiul I a fost cistigat de Claudia Papenov, de la Gr. Sc. "Ana Aslan" si de Cristina Pisica de la Scoala nr. 10. La categoria "desene, clasele V - VIII, premiul I l-a cistigat Elena Malinchi, de la Scoala de Arte si Meserii Viziru si Iulia Panait, de la Scoala nr. 10. In ceea ce priveste sectiunea "postere", premiul I a fost adjudecat de Sabina Olteanu, Liceul de Arta "Hariclea Darclee".
Competitiile au fost organizate de Inspectoratul Scolar Judetean.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii