Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premierul Viorica Dăncilă, așteptată astăzi la Brăila

* dar nu în calitate de prim-ministru, ci de președinte al Partidului Social Democrat * potrivit șefului PSD Brăila, Ion Rotaru, aceasta alături de președintele executiv Eugen Teodorovici și secretarul general Mihai Fifor vor participa, astăzi, la un CEx al partidului

 

 

Viorica Dăncilă este așteptată astăzi la Brăila pentru a participa la o întâlnire a Partidului Social Democrat. Președintele social-democraților vine în orașul nostru cu ocazia unui Comitet Executiv (CEx), după cum a afirmat șeful PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru. Acesta a precizat că la întâlnire sunt așteptați de altfel și președintele executiv Eugen Teodorovici, dar și secretarul general Mihai Fifor.

“Mâine (n.r. - astăzi) o să avem un CEx la Brăila. Vine președintele partidului Viorica Dăncilă, președintele executiv Teodorovici, vine și secretarul general Fifor. Încă stabilim detaliile, ora la care va avea loc”, a declarat Rotaru.

Liderul social-democrat a dorit să sublinieze că este vorba despre o întâlnire internă de partid, astfel că presa nu va avea acces, însă cu precizarea că după CEx va urma o conferință de presă.

Întâlnirea PSD-iștilor va avea loc la Regal Ballroom Events (fostul Club Progresul).

Interesant de precizat este că potrivit stiripesurse.ro, liderii PSD au decis miercuri seară, la Vila Lac, să înceapă analiza rezultatului la Alegerile Europarlamentare, unde partidul și-a înjumătățit scorul electoral față de precedentele alegeri (parlamentarele din 2016). Astfel, o echipă centrală ar urma să meargă în fiecare filială județeană pentru a analiza problemele de la alegeri și pentru a căuta soluții. Site-ul de știri preciza că prima destinație ar putea fi județul Brăila, unde Pro România a obținut un scor “bombă”, peste 22% din voturi cu ajutorul mai multor primari PSD care l-au susținut pe Mihai Tudose. Aceasta este prima oară în ultimii ani când analiza alegerilor nu se face la centru, ci liderii merg în teritoriu.
Categorie articol: 

Comentarii