Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premieră pentru Brăila

Sâmbătă, 19 decembrie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, în colaborare cu Asociaţia pentru Integrare Europeană şi cu sprijinul Bibliotecii Judeţene "Panait Istrati", organizează seminarul
"Sport, Organizare, Comunicare" ediţia 2015. Tema abordată de organizatori se referă la voluntariatul sportiv. Acţiunea care se desfăşoară sub patronajul Academiei Olimpice Române - filiala Brăila, începe la ora 9.00, în sala Centrului de Instruire al Bibliotecii Judeţene "Panait Istrati".
Evenimentul care va avea loc sâmbătă reprezintă o premieră pentru Brăila fiindcă urmăreşte formarea unui corp de voluntari sportivi capabili să susţină activităţile sportive din judeţ şi nu numai.
Dintre participanţii la seminar vor fi selecţionaţi cel puţin 15 viitori cursanţi, care vor fi înscrişi în anul 2016 într-un stagiu prelungit de formare a voluntarilor sportivi certificaţi. Pot participa reprezentanţi ai structurilor sportive din judeţul Brăila (cluburi, asociaţii sportive, asociaţii sportive şcolare), profesori de educaţie fizică, elevi (clasele a XI-a şi a XII-a) şi studenţi care desfăşoară sau au desfăşurat activitaţi sportive ca amatori sau ca sportivi de performanţă, foşti sportivi de performanţă, persoane care au activat ca personal tehnic sportiv. Înscrierile se fac până pe 18 decembrie 2015, la numerele de telefon: 0746077951, 0239612006.

 
Categorie articol: 

Comentarii