Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premieră la Teatrul de Păpuşi Brăila

în Duminica Floriilor, la Teatrul de Păpuşi Brăila se joacă spectacolul “Jack şi vrejul de fasole”

 

Duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuşi Brăila copiii sunt aşteptaţi la premiera spectacolului “Jack şi vrejul de fasole”, după Joseph Jacobs. Regia spectacolului aparţine lui Geo Balint, scenografia este semnată de Tünde Tomos, iar muzica de Cornel Cristei.

Din distribuţie fac parte: Daniela Antonescu, Ioana Popescu, Aurora Popescu, Sofia-Gabriela Cătrună şi Valentina Lepădatu.

“În TEATRU, uneori joaca, aparent fără sens, se poate transforma într-un lucru bun. Venim încă la teatru pentru MAGIA  poveştilor, pentru lecţia de morală... Jack, un băieţel care nu prea ascultă de mama lui şi este tot timpul pus pe năzdrăvănii, primeşte într-o zi nişte boabe de fasole... fermecată. Ce poţi face cu nişte boabe de fasole  fermecată?  Peste noapte din ele va creşte vrejul de fasole care-l duce pe Jack undeva mai sus decât norii, în Ţara Căpcăunilor! Va reuşi Jack, prin isteţime şi curaj, să-i învingă pe Căpcăuni?” - incită curiozitatea micuţilor regizorul Geo Balint. Pentru a afla răspunsul, managerul Daniela Mihovici îi invită pe copiii brăileni să vină duminică, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuşi, pentru a-l vedea pe Jack în lupta cu uriaşii Căpcăuni !

 

 
Categorie articol: 

Comentarii