Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premieră la CSM Brăila

• o sportivă a secţiei de judo, Maria Naidin, este titulară în lotul României pentru Balcaniada din Muntenegru • brăileanca a fost recompensată de federaţia de specialitate pentru cele două medalii cucerite în weekend-ul trecut, la Râmnicu Vâlcea

 

Pentru prima dată în istoria secţiei de judo de la CSM Brăila, sportiva Maria Naidin a fost selecţionată în lotul naţional al României care va participa la Balcaniada de judo din Muntenegru.

Acestă convocare a brăilencei pregătită de antrenoarea Carmen Constantin, a venit după două rezultate foarte bune obţinute la etapa finală a Campionatului Naţional de judo rezervat juniorilor III, care a avut loc în weekend-ul trecut, la Râmnicu Vâlcea. La această competiţie CSM Brăila a participat cu o singură sportivă, Maria Naidin, iar brăileanca a cucerit două medalii, una de argint la individual şi una de bronz cu echipa Euroregiunii 2 Sud-Est.

Sâmbăta trecută, sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin, Maria Naidin a ajuns în finală la individual, categoria de greutate 36 kg şi a devenit vicecampioană naţională. Iar medalia de argint obţinută de ea îi conferă şansa de a reprezenta România la Balcaniada de judo care va avea loc între 6 şi 8 iulie, în Muntenegru.

Duminică, Maria Naidin a fost titulară la categoria 36 kg în echipa Euroregiunii 2 Sud-Est, care în final s-a clasat pe locul al treilea şi, implicit, a primit medalia de bronz.

“Evoluţia Mariei Naidin a fost una foarte bună, care, în afară de titlul de vicecampioană naţională, i-a adus şi un loc de titulară în lotul României pentru Balcaniada din Muntenegru. Este o calificare în premieră a unui sportiv de la secţia de judo de la CSM Brăila la Balcaniadă, pot spune că am spart gheaţa şi sperăm ca drumul ei pe calea performanţei să continue cu rezultate la fel de bune”, a declarat antrenoarea Carmen Constantin. 
Categorie articol: 

Comentarii