Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Premianţii concursului judeţean de ortografie "Timotei Petride"

Marele premiu al concursului judeţean de ortografie "Timotei Petride" a fost câştigat de elevul Mihai Ciuclaru, de la Gr. Şc. "Oncescu" Ianca. Recompensa, în valoare de 200 de lei, a fost oferită de familia profesorului emerit Timotei Petride, prin prof. Doina Ursan, care a dăruit şi premiul I în valoare de 100 de lei, ce a revenit elevului Cristian Grecu, de la Şc. "Eminescu". Premiul II, 50 de lei, a revenit Anei Diaconescu de la aceeaşi şcoală. Premiul III, în valoare de 50 de lei, l-a obţinut Sorin Lefter de la Liceul "Cerna". Au mai fost acordate şase menţiuni, în valoare de 30 de lei, elevilor: Maria Bran - Şc. "Ion Creangă", Raluca Zodilă - Gr. Şc. "Oncescu" Ianca, Mădălina Apostol - Şc. "Kogălniceanu", Maria Gâdiuţă, Andreea Dediu şi Alexandra Stanciu - toate de la Şc. "Eminescu". În total s-au oferit premii în valoare de 600 de lei.
Aceste premii, inclusiv diplomele de participare pentru cei 54 de elevi din clasele a V-a şi a VI-a, câte doi din fiecare şcoală, au fost acordate ieri, în cadrul unei festivităţi la care au participat elevii şcolii organizatoare, "Mihai Eminescu" şi profesori.
Testul a cuprins cinci itemi obiectivi, cu alegere duală sau multiplă, şi cinci semiobiectivi, de completare sau întrebări structurate, fiecare valorând câte zece puncte şi a durat 50 de minute.
Concursul este organizat de Şcoala "M. Eminescu", de către profesoarele Evelina Dumitraşcu, Gabriela Bulhac, director, respectiv director adjunct, şi prof. dr. Ana Coman.
Categorie articol: 

Comentarii