Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prefectul, încântat că, joi, Brăila a avut mai puțini pacienți COVID-19 noi la spital

* Cătălin Boboc, prefectul județului Brăila, a postat, vineri, pe rețelele de socializare aceste vești ceva mai bune * acesta a apreciat că dacă persoanele aflate în carantină vor respecta măsurile, cel mai probabil, Brăila a depășit vârful crizei

 

 

 

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, a anunțat că este posibil ca județul nostru să fi depășit vârful crizei provocate de pandemia de coronavirus. Mai exact, acesta a postat, vineri, un mesaj pe rețelele de socializare pentru a puncta că după mai multe zile în care numărul celor infectați cu COVID-19 a tot crescut, joi, la spitalele brăilene s-a înregistrat o scădere a numărului de astfel de pacienți. Prefectul a făcut apel la responsabilitate și a precizat că dacă brăilenii aflați în carantină vor înțelege situația și vor respecta normele, sunt șanse foarte mari ca Brăila să fi depășit vârful pandemiei.

”După câteva zile foarte grele pentru cadrele medicale, zile în care numărul îmbolnăvirilor a crescut alarmant, vin si vești bune: numărul pacienților care s-au prezentat ieri la spital reprezintă un sfert din numărul pacienților de miercuri! Dacă suntem responsabili și dacă persoanele aflate în carantină respectă măsura, cel mai probabil am depășit vârful crizei la Brăila!Respect cadrelor medicale, SAJ, DSP, ISU, IPJ, IJJ! Vă mulțumim! #ÎmpreunăTrecemȘiPesteAsta”, a scris Boboc pe Facebook.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii