Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Predoiu nu ar renunţa la calitatea de prezidenţiabil

Prezent, sâmbătă, la Ploieşti, unde a participat la un miting electoral al PDL, Cătălin Predoiu a afirmat, întrebat dacă ar renunţa la candidatura sa la Preşedinţia României în favoarea lui Crin Antonescu pentru ca dreapta să poată câştiga alegerile, că nu poate dispune de acest lucru după bunul său plac.
"Nu am venit în partid cu această calitate în buzunar ca să pot dispune de ea după bunul meu plac. E vorba de o candidatură rezultată din alegeri interne, în urma unui vot democratic în PDL. (...) Mai departe, va depinde foarte mult de modul în care fiecare dintre candidaţi îşi va arăta capacitatea de creştere, astfel încât la momentul alegerilor să fie în cea mai bună formă şi maxim de potenţial ca să îl învingă pe candidatul stângii, foarte probabil pe domnul Ponta", a spus Cătălin Predoiu.
Prim-vicepreşedintele PDL l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, spunând că nu a demonstrat nimic, nici în ultima perioadă, nici cât a fost la putere.
"Domnul Antonescu nu a demonstrat nimic nici în ultima perioadă, nici cât timp a fost la butoanele puterii. România are nevoie de experienţă şi profesională, pentru că nu poţi să ridici România fără mediul privat, fără să îl înţelegi, dar şi de o experienţă în activitatea publică, o experienţă care să fi lăsat în urmă proiecte încheiate. Eu am venit la Ministerul Justiţiei şi am spus că fac patru legi, patru coduri, am plecat şi am lăsat 18 legi, patru rapoarte pozitive şi o reputaţie complet restabilită a sistemului judiciar şi a justiţiei şi în ţară şi în străinătate. Împreună cu PDL sunt convins că vom reuşi să facem o construcţie serioasă pe partea dreaptă care să ne propulseze la Cotroceni", a afirmat Cătălin Predoiu.
Referindu-se la PNL, liderul PDL a spus că acest partid "resimte şocul" ieşirii de la guvernare şi că acest lucru se vede în acţiunile formaţiunii.
"Un partid care iese dintr-o guvernare ruşinoasă şi de eşec totală alături de PSD, PNL în speţă, este inevitabil să nu resimtă acest şoc şi cred că se poate vedea cu ochiul liber în campanie. Pe unde am fost, nu prea i-am văzut. Nu am văzut nici mesaje coerente, nici acţiuni politice şi întâlniri cu electoratul", a spus Cătălin Predoiu.
Categorie articol: 

Comentarii