Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Predoiu nu admite ideea unui tandem cu Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale

Întrebat, înainte de şedinţa BPN al PDL, dacă ar face un tandem cu Mihai Răzvan Ungureanu la prezidenţiale şi dacă a renunţat la desemnarea făcută de PDL, Predoiu a răspuns: "Ieri am fost cu fetiţa mea la Junii Braşovului şi pe stradă m-am întâlnit cu domnul Ungureanu, l-am salutat civilizat. Eu cred într-o Românie în care oameni se salută pe stradă chiar dacă au opinii politice diferite, chiar dacă sunt competitori politici, cred într-o ţară normală şi am făcut un gest normal. Orice speculaţie pe marginea acestui gest normal rămâne doar o speculaţie. Deci dezmint categoric o astfel de informaţie, nu au avut niciun fel de discuţii politice",
Predoiu a mai spus că nu a fost la Braşov ca să facă politică şi ca orice cetăţean pentru a participa la o manifestare "foarte frumoasă".
"Nu se pune problema unui astfel de tandem", a adăugat Predoiu, menţionând că niciodată cu nimeni nu s-a discutat pe această temă.
Predoiu a arătat că a fost desemnat candidatul PDL pentru prezidenţiale printr-o campanie internă a partidului, 130.000 de membri ai PDL dându-şi votul pentru această candidatură. "Aşa ceva nu lasă loc de intepretări sau de jocuri sau speculaţii. E o chestiune serioasă şi nu am de gând să glumesc pe seama ei, nu-i voi dezamăgi pe cei care şi-au pus încrederea şi în mine şi mi-au dat acest mandat", a adăugat Predoiu.
De asemenea, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că zvonurile privind un posibil tandem Predoiu-Ungureanu "sunt şopârle de campanie", arătând că PDL este un partid serios, care şi-a desemnat candidatul la prezidenţiale prin alegeri interne.
"Copilării, nu este vorba de nicio înţelegere, PDL este un partid serios care şi-a desemnat candidatul prin alegeri interne la care au participat peste 200.000 de oameni membri de partid. Deci avem candidat, îl susţinem, susţinem chiar şi în această campanie electorală unde întâlnim zilnic în foarte multe localităţi cu mii de oameni. Deci el eeste candidatul nostru şi sunt şopârle de campanie ca să le spun aşa", a spus Vasile Blaga răspunzând la o întrebare pe această temă.

 
Categorie articol: 

Comentarii