Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Președintele României Klaus Iohannis vine mâine în vizită la Brăila

* candidatul susținut de PNL pentru alegerile prezidențiale, actualul șef al statului Klaus Iohannis va vizita mâine orașul Brăila * acesta va participa la o întâlnire cu membrii PNL și simpatizanții săi, la ora 17:00, la Sala Polivalentă * sunt așteptați și prim-ministrul Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, dar și Robert Sighiartău

 

Președintele României Klaus Iohannis este așteptat, mâine, la Brăila pentru o întâlnire electorală. Candidatul PNL la Alegerile Prezidențiale se va întâlni, începând cu ora 17:00, la Sala Polivalentă, cu liberalii și simpatizanții din județul nostru. Potrivit unui comunicat de presă emis de organizația județeană a PNL Brăila, la eveniment este așteptat și premierul Ludovic Orban. De asemenea, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău.

"Partidul Național Liberal organizează miercuri, 6 noiembrie a.c., o întâlnire a Președintelui Klaus Iohannis cu simpatizanții săi din județul Brăila, începând cu ora 17:00. Reuniunea va avea loc la Sala Polivalentă, Brăila. La eveniment va lua parte Președintele României, Klaus Iohannis, alături peste 2.000 de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari, aleși locali din regiune. Printre cei care vor lua cuvântul se numără șeful statului, prim-ministrul, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan și secretarul general PNL Robert Sighiartău", se arată în comunicatul PNL Brăila.

 

Foto credit: PNL

 

 
Categorie articol: 

Comentarii